Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odmah protiv Brazila

S posebnom posvetom: Ovo su kopačke u kojima će Modrić predvoditi Vatrene

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije priključio se suigračima u Rovinju.

Modrićeve kopačke za Svjetsko prvenstvo (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Luka Modrić stigao je u Rovinj, gdje hrvatska nogometna reprezentacija finišira prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Kulminacija ovog dijela priprema bit će u nedjelju na stadionu Liverpoola, kada će se sastati Hrvatska i Brazil u prijateljskoj utakmici.

U tom bi susretu trebao zaigrati i kapetan Modrić, i to u personaliziranim kopačkama koje je za njega napravio Nike. Na kopačkama se nalaze imena Modrićeve djece (Ivano, Ema, Sofia) i supruge Vanje.

Osim Nikeovih kopački, Modrić će nositi i dres najvećeg svjetskog proizvođača sportske opreme i rekvizita. Naime, hrvatska reprezentacija jedna je od njih 10 (uz Brazil, Francusku, Englesku, Portugal...) koje će biti u Nikeovoj opremi.

Uoči svjetske smotre Nike je u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom predstavio i dvije garniture novih dresova reprezentacije koji su očekivano izazvali veliku pažnju, naročito onaj rezervni s obzirom na to da je dres u tamnim tonovima novost za Vatrene koji su najprepoznatljiviji po kockicama.

Modrićeve kopačke za Svjetsko prvenstvo (Foto: GOL.hr) Modrićeve kopačke za Svjetsko prvenstvo (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider