Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raspad sistema

Rješenje za kaos u Napoliju? Šeik iz Katara za basnoslovnu cifru želi kupiti klub

Podno Vezuva vrije i vlada pravi raspad sistema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon niza godina u kojima su bili neupitni prvi pratitelji i jedini kojima su se davale kakve-takve šanse da mogu ugroziti Juventus, u Napoliju je ova sezona krenula potpuno razočaravajuće. Trenutačno su tek sedmi na ljestvici Serie A s čak 13 bodova zaostatka za Juveom i 12 iza Intera, a gledaju u leđa i Laziju, Cagliariju, Atalanti i Romi.

Strpljenje je pri kraju i kod navijača i kod predsjednika Aurelija De Laurentiisa, koji je potpuno izgubio živce nakon subotnjeg remija (0:0) protiv Genoe na domaćem terenu.

Ancelotti i igrači otkazali poslušnost

De Laurentiis je nakon toga naredio da trener Carlo Ancelotti i igrači, svi oni koji ne idu na reprezentativne akcije, odu u karantenu na tjedan dana. Međutim, njegova ideja nije naišla na plodno tlo - Ancelotti i nekolicina prvotimaca to su odbili, usput dobivši i poruke podrške od suigrača koji se sa svojim reprezentacijama nalaze diljem Europe i ostatka svijeta.

Mertens slavi pogodak protiv Liverpoola (Foto: AFP) Predsjednik talijanskog velikana poludio: Zbog neposluha prodaje polovicu prve momčadi divider

Zavladao je kaos, De Laurentiis je najavio da će mnogi igrači u siječnju na transfer-listu, a navijači su stali uz njega. Neki na deklarativnoj razini, a neki su otišli i korak dalje pa su tako, primjerice, izgrebali automobil Piotru Zielinskom.

Također, provaljeno je u kuću u kojoj živi Brazilac Allan, pa talijanska policija sad sumnja (i vrši istragu) kako bi ustvrdila postoji li i koliko je snažna veza između podzemlja i navijača Napolija.

Prije svega ovoga navijači Napolija na ulici su verbalno napali suprugu kapetana Lorenza Insignea.

Šeik iz Katara želi kupiti Napoli

Zasigurno nije dobra ni zdrava situacija u klubu i oko njega, a dok se čeka rasplet i što će uslijediti nakon reprezentativne stanke, engleski mediji objavili su priču o mogućoj prodaji Napolija.

Šeik Hamad bin Khalifa Al Thani, član katarske kraljevske obitelji, zainteresiran je za kupnju ovog talijanskog kluba i nudi 560 milijuna eura kako bi se obavila ta transakcija.

Kalidou Koulibaly i Carlo Ancelotti (Foto: AFP) Kaos u Napoliju: Pobuna Ancelottija i igrača, ljutiti De Laurentiis objavio transfer listu i poslao oštru poruku divider

Svih ovih godina De Laurentiis je čvrsto držao uzde u svojim rukama i nije ni pomišljao na prodaju, ali isto tako je i činjenica da nikad u novije vrijeme situacija nije bila ovako alarmantna, ni što se tiče rezultata, ni glede potpunog rasula u svlačionici.

De Laurentiis je filmski magnat, on je čovjek koji baš jako voli novac i ne treba nikog previše čuditi ako na koncu digne ruke od svega i prepusti Napoli Kataranima...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider