Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Možda ću ga nagraditi'

Štimac: Sammir napreduje, zadnji put je imao 2,5 promila!

Sammir je opet za upravljačem vozila uhvaćen s nedopuštenom količinom alkohola u krvi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Dinama se još nisu oglasili, ali kako neslužbeno saznajemo vjerojatno neće kazniti Sammira, a to ne namjerava učiniti ni izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac.

>> Vaha u četiri oka sa Sammirom: Ma, to bi i slona uzdrmalo, ali...

>> Sammire, pa zar nemaš 50 kuna za taxi?

„Možda ću ga nagraditi. Zadnji put je imao 2,5 promila, evidentan je napredak“, sarkastično je kazao Štimac za Sportske novosti.

Hrvatsku reprezentaciju 22. ožujka očekuje važan dvoboj sa Srbijom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, no Štimac tvrdi da u posljednjem slučaju ne vidi nikakav problem. Tvrdi da je Sammir mlad čovjek koji može popiti dva piva u sitne sate te da to jednako vrijedi za bilog kojeg drugog reprezentativca.

„Bio je slobodan, imao je dozvolu kluba, zašto ne bi izašao?!“ pita se Štimac te ističe: „Kazne neće biti. Ja sam svoju vojsku odabrao i s njom idem u rat. Dok oni meni odgovaraju na terenu kako tražim, i ne krše niti klupsku niti reprezentativnu disciplinu, bit ću uz njih“, zaključio je izbornik koji očito neće poslušati savjete velikog broja navijača na svojem Facebook profilu da izbaci Sammira iz reprezentacije, jednako kao što je napravio danski izbornik s Nicklasom Bendtnerom, koji je napravio sličan prekršaj kao i Sammir. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider