Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Groznica subotnje večeri

Sammire, pa zar nemaš 50 kuna za taxi?

Dinamov Brazilac Sammir ponovno se našao u središtu pozornosti zbog noćnog izlaska. Naime, u redovnoj kontroli zagrebačka prometna policija još ga je jednom uhvatila kako gradom vozi s nedopuštenom količinom alkohola u krvi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamićev miljenik opet je zavirio u čašicu te zatim sjeo za volan. U noći na nedjelju u 3.40 sati ujutro policija ga je zaustavila na Mažuranićevu trgu, a alkotest je pokazao da je vozio s 0.76 promila alkohola u krvi.

Policija je protiv hrvatskog reprezentativca podnijela prekršajnu prijavu redovnim putem i postoji mogućnost i da mu na kraće razdoblje bude oduzeta vozačka dozvola.

Sammiru ovo nije prvi put da se nalazi u sukobu sa zakonom, a najteže se ogriješio o istog u svibnju 2011. godine. Tada je zbog vožnje s 2.31 promilom alkohola u krvi prenoćio u jedinici za triježnjenje.

Odmah idući dan, nakon što je pušten, izjavio je da se kaje i kako mu je to posljednji incident. Obećanje je prekršio...

Tako je uoči odgođenog derbija zakasnio na trening gotovo sat vremena, a ove zime je, usred Dinamovih priprema za nastavak sezone, uhvaćen kako tulumari u Beogradu.

Iz Dinama zasad nema reakcija,  a vjerojatno neće biti ni kazne za Sammira.

Iako se ne zna zbog čega je Sammir ovaj put zaružio, najvjerojatnije bi se razlog mogao kriti u novom ugovoru.

Naime, sadašnja ugovorna obveza s Dinamom istječe mu u ljeto 2014., a kako se ne bi doveli u situaciji poput one s Badeljom, da Sammira moraju prodati, braća Mamić odlučili su mu ponuditi produljenje, pišu Sportske novosti.

Sammir trenutno u Dinamu godišnje zarađuje 650 tisuća eura netto, a sigurno je kako će novi biti još izdašniji, tim više što je prije pola godine postao reprezentativac.

A sva svoja pijanstva i skandale s policijom mogao je jednostavno riješiti pozivom na broj neke taxi službe koja je u Zagrebu nikad jeftinija...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider