Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šest mjeseci suspenzije

Tako to rade u Danskoj: Ponajboljeg igrača izbacili zbog pijanstva!

Juventusov nogometaš Nicklas Bendtner izbačen je iz danske reprezentacije na pola godine. Odlučio je tako tamošnji nogometni savez nakon izgreda kojeg je u subotu navečer izrežirao ovaj 25-godišnjak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, uhićen je Bendtner u noći sa subote na nedjelju u Kopenhagenu, jer je pod utjecajem alkohola vozio u suprotnom smjeru. Danski napadač trenutačno se nalazi na listi ozlijeđenih igrača aktualnog prvaka Italije, pa je odlučio posjetiti svoju domovinu preko vikenda. Nakon večere i nekoliko pića Danac je sjeo za upravljač svog vozila, te po prometnoj cesti u Kopenhagenu krenuo voziti u suprotnom smjeru.

>> Vaha u četiri oka sa Sammirom: Ma, to bi i slona uzdrmalo, ali...

>> Sammire, pa zar nemaš 50 kuna za taxi?

Nakon što je zaustavljen od strane policije napuhao ja neobznanjenu, ali nedozvoljenu količinu promila alkohola u krvi. Bendtner se putem Twittera ispričao svima, ali to nije pomoglo da izbjegne žestoku kaznu od strane Danskog nogometnog saveza.

Recimo da Bendtner igra u Juventusu na posudbi iz Arsenala, no bolje je reći da ne igra, jer u 2013. godini još nije upisao niti jednu minutu na travnjaku. Dosad je nastupio u tek osam utakmica ove sezone u Serie A, te nije postigao niti jedan pogodak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider