Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači 'zasuli' Štimca

Vaha u četiri oka sa Sammirom: Ma, to bi i slona uzdrmalo, ali...

Novi skandal Sammira! Dinamov „playmaker“ ponovo je uhvaćen s nedopuštenom količinom alkohola u krvi nakon još jedne nesportski provedene noći.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac je zbog dosadašnjih incidenata u Dinamu kažnjen s 270 tisuća eura, no ovoga puta neće biti kažnjen. Navijači reprezentacije pak traže od izbornika Štimca da ga po hitnom postupku izbaci iz reprezentacije. Pobjedu i pogodak protiv Slaven Belupa, Sammir je odlučio proslaviti novim pijanstvom. U kasnim noćnim satima sa subote na nedjelju, policija ga je zaustavila i izmjerila 0 cijelih 76 promila u krvi najboljeg igrača HNL-a.

>> Sammire, pa zar nemaš 50 kuna za taxi?

I to mu nije prvi put. Prije nepune 2 godine, Sammir je uhvaćen s nevjerojatnih 2,31 promila u krvi zbog čega je prenoćio u jedinici za triježnjenje. Novu opasnu vožnju „modre 10-tke“, u Dinamu nitko nije htio komentirati, ali kako doznajemo: Sammir bi mogao proći bez kazne jer se pijanstvo dogodilo u njegovo slobodno vrijeme. Jurčić, dakle, šuti. No svojih se problema sa Sammirom prisjetio Vahid Halilhodžić.

"Koliko sam ja imao sa njim razgovora u četiri oka... Objašnjavao njegov put, odakle dolazi, ovo-ono, nogomet što mu omogućuje, da jednog dana budeš gospodin... Koliko sam socioloških i pedagoških razgovora s njim obavio. Ma, to bi i slona bi uzdrmale..."

Ali, ne i Sammira. On bi uvijek pronašao neko opravdanje.
"Istina je da izlazim, ali nisam taj pijanac", kazao je Sammir kada je prvi put javno uhvaćen u „noćnim akrobacijama“.
"Ponovilo se, nažalost", kazao je drugi put, a koliko je bilo sličnih situacija za koje javnost nikada nije saznala, možemo se samo pretpostavljati.

No, hrvatske navijače u osvit dvoboja sa Srbijom isprike ne zanimaju. Zasuli su izbornikov Facebook profil jednom jedinstvenom željom.
"Zar je ovakvom čovjeku mjesto u reprezentaciji, izbacite ga iz reprezentacije jer se očito ne zna ponašati!" pita se jedan od navijača.
"Reprezentacija nije uspjela kao liječenje i motiv. Je li idući igrač Goran Bare?" pita se drugi, a treći pita izbornika Štimca:
„Zanima me što bi Ćiro napravio da si se ti, Igore, ponašao kao Sammir sada? Taj lik ne zaslužuje da nosi sveti hrvatski dres!"

Noćne zabave jednog 25-godišnjaka, njegova su privatna stvar. Ali, kada pijan sjeda za upravljač, a na terenu predstavlja cijelu državu, onda se granice privatnosti jednostavno brišu. I toga bi konačno i Sammir trebao postati svjestan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider