Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suze i smijeh

VIDEO: Pogledajte dirljiv susret Nike Kovača i stradalih u poplavama

Izbornik Kovač trebao se danas obratiti medijima, no odlučeno je kako će posjetiti istočnu Slavoniju.

Izbornik Niko Kovač, njegov pomoćnik Robert Kovač i napadač Ivica Olić posjetili su Slavoniju. Bili su na nekoliko lokacija u poplavama pogođenim područjima, ali nisu se htjeli medijski eksponirati.

"Ako ćemo se mi na terenu boriti kao vi ovdje bit će to dobro", poručio je izbornik Kovač koji je pohvalio sve službe, od policije do vatrogasaca, lokalno stanovništvo i sve ljude koji su priskočili u pomoć iz drugih područja.

Nova ozljeda u hrvatskoj reprezentaciji zadaje glavobolje Niki Kovaču

FOTO Veliko srce navijača: Torcida i Boysi otišli za Slavoniju, SVI prikupljaju pomoć!

Dinamo, Rijeka i Naš Hajduk pomažu Slavoniji: Iz Maksimira šalju bus

Svjetski mediji: Mandžukić u humanoj i domoljubnoj akciji

''Mi Hrvati u ovakvim situacijama znamo pokazati veliko srce i zajedništvo, i koliko mi je teško vidjeti ovako devastirana mjesta, ohrabruje me što vidim koliko smo spremni pomoći jedni drugima", rekao je izbornik.

Pred medije su izašli tek u prihvatnom centru u Cerni gdje su dali podršku unesrećenim ljudima te najavili na koji će se način reprezentacija pridružiti Savezu u pomaganju onima koji su ostali bez svojih domova.

''Razgovarao sam s kapetanom Srnom i odlučili smo kako će se reprezentativci i stručni stožer odreći dijela premija za prolazak protiv Islanda te ćemo dati milijun kuna unesrećenima. Pozivamo i sve navijače da napune Gradski vrt i tako sudjeluju u akciji HNS-a, potpora reprezentaciji bit će ujedno i potpora Hrvatskoj. Ovi ljudi uvijek su za nas, htjeli smo pokazati da smo i mi uz njih, i ljudski i financijski.''

Ostale aktivnosti reprezentacije (trening) odvijat će se prema planu, a izbornik će svoje dojmove iz Slavonije te prvo druženje s novinarima odraditi na konferenciji za medije u četvrtak u 11 sati u bazi reprezentacije, hotelu Aristos u Buzinu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider