Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao u obranu Mihajlovića

Kolarov: Zašto ne bismo prepisali od Hrvata ono što je dobro

Srpski nogometaš Aleksandar Kolarov priznao je da će ga još dugo proganjati pogreška koju je napravio u velikom dvoboju protiv Hrvatske, odigranom u petak u Zagrebu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naša je reprezentacija pobijedila s 2-0, a za prvi je pogodak izravni krivac upravo Kolarov koji je loše ispucao loptu ispred svoga gola i omogućio Mariju Mandžukiću da donese prednost Hrvatskoj. Štimčevi izabranici dijele vrh skupine A s Belgijom, obje reprezentacije imaju po 13 bodova, dok su Srbi s četiri boda iz pet utakmica praktički ispali iz utrke za plasman na Svjetsko prvenstvo.

>> 'Orlovi' razočarani 'dvicom': Prepotentna zvijezda očekivala 'petardu'!

>> Štimca baš ide karta, dobio je i više nego što je morao

>> Srpski mediji: 'Jadno! Bijedno! Sramotno!'

>> Svjetski mediji o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom!

''Najviše me boli što će mi za deset godina netko doći i reći: ti si onaj koji je pogriješio i zbog koga smo izgubili protiv Hrvatske. Nemam objašnjenje za sve ovo, atmosfera u reprezentaciji je prava, ali se neke stvari jednostavno nisu poklopile'', rekao je branič Manchester Cityja na subotnjoj konferenciji za novinare u trening-kampu srpske reprezentacije u Staroj Pazovi.

Dio srpskih medija poziva izbornika Sinišu Mihajlovića da podnese ostavku, ali Kolarov smatra da to ne bi bilo dobro rješenje.

''Ostalo je pet utakmica do kraja kvalifikacija, najlakše je sada tražiti ostavke, ali mislim da bismo trebali krenuti dalje i graditi nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo gledati i kako drugi rade, Hrvati su stvorili kult reprezentacije i zašto ne bismo prepisali od njih nešto što je dobro.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider