Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Mundijal na TV-u'

Srpski mediji: 'Jadno! Bijedno! Sramotno!'

U srpskim medijima posve očekivane reakcije nakon što je njihova reprezantacija pala bez ispaljenog metka na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Srbija nije uspjela izbjeći poraz, a ako je uopće i postojala šansa za plasman u Brazil, ona je nestala već u prvom poluvremenu. Mihajlović je postavom iznenadio i svoje igrače, koji su djelovali potpuno zbunjeno i neorganizirano", piše Press online u tekstu pod naslovom 'Orlovi izgorjeli na Maksimiru'.

>> Hrvatska pobijedila Srbiju u utakmici godine: Mandžo i Ola junaci velike pobjede!

>> Štimac: Sad nek' idu na pivu! Hrvatska može biti prvak svijeta!

>> Paklena atmosfera, ali uz uvrede

>> Pogledajte kako su navijači proslavili golove na Trgu!

>> Vatreni u deliriju: 'Pobjeda svih nas, jednostavno smo bolji od Srbije!'

>> Mihajlović priznao da je Hrvatska bolja, naljutio ga srpski novinar

'Igra Srbije je bila tužna'

"Orlovi će Mundijal gledati na televiziji, Hrvatska je otišla na devet bodova prednosti. Igra Srbije je bila tužna. Toliko priželjkivani povratak otpisanih nekako se naprasno pretvorio u hvatanje za glavu srpskih ljubitelja nogometa.

Izbornik Igor Štimac večeras (23. ožujka) gostuje u Dnevniku Nove TV!

Mihajloviću se odluka da postavi Partizanova napadača Šćepovića obila o glavu već u osmoj minuti. Smjena generacije je izvršena, ali nakon propuštenog Europskog prvenstva lani, čini se da nas opet neće biti na velikom natjecanju", ističe Blic.

'Hrvati slave zbog početničkih grešaka Srbije'

B92 donosi naslov 'Srbija se pobijedila na Maksimiru 0:2': "Naša reprezentacija se razigrala tek u drugom dijelu, kada su propustili tri stopostotne prilike. Hrvati nisu igrali pretjerano dobro, ali su rutinski iskoristili šanse i rutinski pobijedili, zbog početničkih pogrešaka srpskih nogometaša."

'Jadno! Bedno! Sramotno!'

U uvodu svog teksta Kurir pak piše: "Jadno! Bijedno! Sramotno! Hrvatska je svladala impotentnu Srbiju koja je poslije ove utakmice izgubila gotovo sve šanse da se plasira na Svjetsko prvenstvo. Podatak da Srbija u prvih 45 minuta nije nijednom šutnula loptu ka golu Pletikose što je podatak za Guinnessa. Hrvati nisu pokazali ništa tijekom svih 90 minuta, osim onda kad su ih srpski igrači častili. Stipe Pletikosa je u dva navrata obranio nemoguće u situacijama jedan na jedan."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider