Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki su otpali

Pogledajte posljednji trening Hrvatske u Walesu: Pripremali se za Balea, ali...

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči utakmice protiv Walesa koja je na raspored večeras od 20.45...

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u utorak u Swanseaju očekuje nova važna utakmica na putu prema Svjetskom prvenstvu. Vatrenima se suprotstavlja reprezentacija Walesa, predvođena jednim od najboljih svjetskih nogometaša Garethom Baleom.

>> Vatreni stigli u Wales, lokalci pojurili po autograme: Bale spreman za Hrvatsku!

>> Štimac poručio: Belgija će pokleknuti, a Wales je važan kao Srbija!

>> Hrvatska, BiH i Crna Gora - zajedno u Brazilu!

''Razgovori su najbolja motivacija. Treba li veći poticaj nego ta tri boda koja još više vode prema Brazilu. Igrači su svjesni uloge favorita i što ova utakmica znači za Hrvatsku'', izjavio je Štimac.

Situacija nije idealna, jer su se ozlijedili neki od standardnih prvotimaca, i zato svi igrači pozivaju na oprez...

''Šimunić nije sto posto spreman i odlučili smo da ne riskiramo, dakle njega i Kranjčara neće biti. Za još nekoliko igrača vidjet ćemo kako se osjećaju, pa ćemo donijeti odluku hoćemo li raditi još kakve promjene'', objasnio je hrvatski izbornik.

Hrvatska ima mizeran 'score' što se tiče otočkih gostovanja. 11 utakmica - šest remija, četiri poraza i samo jedna pobjeda. Ona slavna protiv Engleske. I to poziva na oprez jer Wales, predvođen jurilicom zvanom Gareth Bale, može biti opasan.

''Mi smo se pripremali za Balea, puno se priča o njemu, ali mi imamo 4-5 Baleova. No, oni su okrenuli utakmicu u Škotskoj bez Balea'', rekao je Štimac.

''Došli smo po tri boda, svi želimo u Brazil. Jako je bitna utakmica, kao i svaka, ali ova je posebno važna. Svaki igrač koji igra za našu reprezentaciju je igračina, mi smo Hrvatska'', zaključio je Šimunić.

Što očekujete od Hrvatske u Walesu?

Ukupno glasova:

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider