Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedna loša vijest za nas

Topli doček za Vatrene u Walesu, Bale spreman za Hrvatsku!

Hrvatski nogometaši sletjeli u velški glavni grad Cardiff uoči utakmice protiv domaćina koja će se u utorak navečer igrati u Swanseaju.

Nakon slijetanja, hrvatski reprezentativci zaputili su se u hotel Marriot Swansea, gdje će biti smješteni za vrijeme boravka u Walesu.

>> Hrvatska, BiH i Crna Gora - zajedno u Brazilu!

>> Štimac poručio: Belgija će pokleknuti, a Wales je važan kao Srbija!

Na Otoku ih je dočekao topli prijem. Čim su kročili na tlo naše su nogometaše zatekle molbe za potpisivanjem autograma. Najzanimljiviji bio im je Ivica Olić, ali i pred Igorom Tudorom te pred izbornikom Igorom Štimcem čije najbolje igračke dane, izgleda, nisu zaboravili.

Za razliku od snježnih uvjeta koji vladaju u hrvatskoj metropoli, u Walesu je našu reprezentaciju dočekalo suho vrijeme, uz nešto sunca kroz oblake.

Inače, najbolji igrač Walesa i ponajbolji nogometaš svijeta u ovome trenutku odradio je trening punim intenzitetom i bit će spreman za nastup protiv Hrvatske. Bale se borio s ozljedom gležnja i bolesti koja ga je pogodila uoči gostovanja kod Škotske.

''Bale je danas bio odličan na treningu, a to znači da će igrati protiv Hrvatske. Sigurno je u boljem stanju nego što je bio protiv Škotske i vjerujem da će sve biti u redu", rekao je nakon treninga Coleman.

Bale je dosada upisao 37 nastupa za Wales, a zabio je u 10 navrata, dok je ove sezone u svim natjecanjima za klub i reprezentaciju čak 25 puta tresao protivničke mreže.

Nakon pet odigranih kola Hrvatska i Belgija drže vrh ljestvice skupine A s 13 osvojenih bodova, dok je Wales treći sa šest. (V.H. / VLM)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider