Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolji i od Belgije

'Hrvatska me najviše impresionirala, a Modrić je magičan'

Večeras će hrvatski nogometni reprezentativci gostovati u Walesu gdje će odigrati novi kvalifikacijski ispit skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, iduće godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prilično je jasna situacija u toj skupini, pa je tako evidentno da će se za prvo mjesto i direktan plasman na Mundijal boriti Belgija i Hrvatska, momčadi koje imaju po četiri pobjede i međusobni remi. Wales je na drugom mjestu, ali je ta reprezentacija već izgubila tri utakmice. Pao je Wales i u Osijeku kod Hrvatske (2-0).

>> Čarobnjak iza Cardiffa: Fenomen kojemu je samo nebo granica

>> Tko su ti Velšani i treba li ih se bojati?

>> Pogledajte posljednji trening Hrvatske u Walesu: Pripremali se za Balea, ali...

''U skupini me najviše impresionirala Hrvatska, odlična je to momčad. Ofenzivno igraju jako agresivno i fizički je moćna. Ima i sjajan vezni red gdje gotovo sve u svojim rukama drži Luka Modrić koji je gotovo magičan'', rekao je za Sky Sports Chris Coleman, izbornik Walesa, koji je prošlog petka pobijedio Škotsku 2-1.

Inače, jedine dvije dosadašnje pobjede u kvalifikacijama Wales je upisao baš protiv Škotske (oba puta po 2-1).

''Bit će ovo prilično drugačija utakmica od one protiv Škotske. Daleko teža, ali mi moramo kao i tada poštovati našu nogometnu filozofiju. Protiv Škotske smo sjajno distribuirali loptu, nadam se da će tako biti i protiv Hrvata. Nekada ostvariš dobar, nekada negativan rezultat, a ja samo želim da igramo kao Wales i da budemo ponosni na sebe kada ogled završi'', zaključio je Coleman.(TS)

Što očekujete od Hrvatske u Walesu?

Ukupno glasova:


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider