Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pitali smo vas

Čitatelji GOL.hr-a: Ne znamo što više misliti o hrvatskoj reprezentaciji

Hrvatska reprezentacija večeras igra protiv Škotske u potencijalno opasnoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultatski večerašnji susret sa Škotima ne znači puno u smislu našeg plasmana u dodatne kvalifikacije. No, rezultat bi mogao odjeknuti u javnosti, pozitivno ili negativno. Novi poraz bi izborniku Štimcu donio nove probleme što se tiče podrške javnosti, ali ova utakmica nosi još jednu opasnost.

Većina najvažnijih igrača ima neparni žuti karton koji se briše nakon Škotske, ali ako ga večeras dodatno zarade Modrić, Mandžukić, Ćorluka, Kranjčar, Eduardo, Strinić ili Vukojević propustit će prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija. Velika je dilema pred izbornikom treba li nekog čuvati ili idemo po pobjedu u Glasgowu s najjačom momčadi. 

U našoj anketi pitali smo vas treba li Štimac protiv Škota istrčati s najjačom postavom unatoč žutim kartonima. Nešto manje od 1000 čitatelja izjasnilo se, a najviše vas je dalo odgovor opciji 'ne znam više što da mislim o reprezentaciji'. Slijede oni koji smatraju da Štimac mora krenuti po pobjedu u najjačoj postavi, a najmanje je onih koji misle kako je bolje da Hrvatska kalkulira jer će igrači koji su pod prijetnjom suspenzije itekako nam trebati u dodatnim kvalifikacijama, gdje se svi već vidimo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider