Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skuplji od Ronalda i Balea?

Real zabrinut da bi za veliku želju mogao platiti najveći iznos u povijesti

Real Madrid navodno je zabrinut činjenicom da bi prvak Engleske mogao zahtijevati rekordan iznos za svoju najveću zvijezdu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Kraljevi' zasad drže rekord za dva najskuplja transfera u povijesti nogometa, onih Ronalda i Balea. Oba igrača koštala su više od 80 milijuna funti, kada su dovedeni iz premierligaša Manchester Uniteda i Tottenhama.

Nova velika želja Reala ponovno je igrač iz Premierlige, ovaj put iz prvaka Chelseaja. Nije tajna da Madriđani već dulje vrijeme žele dovesti belgijskog reprezentativca Edena Hazarda, ali zabrinjava ih što bi Chelsea za njega mogao tražiti rekordan iznos.

Unatoč činjenici što je Hazard u zadnje vrijeme u lošoj formi, poput njegovog kluba, aktualni prvak Engleske bi za njega mogao tražiti basnoslovnu cifru. Ipak, još uvijek se radi o jednom od najboljih veznjaka svijeta koji ima tek 24 godine.

Klub Romana Abramoviča nalazi se u dobroj poziciji, s obzirom da je Hazard početkom godine potpisao novi, petogodišnji ugovor. Na ruku Realu mogla bi ići činjenica da Belgijac koketira s odlaskom na Bernabeu i evidentno je nezadovoljan životom u Londonu.

Izvori bliski Hazardu tvrde kako kod njega postoji želja za prelaskom u Madrid, pogotovo ukoliko Real pošalje službenu ponudu. Njegov odnos s Joseom Mourinhom je na niskim granama i ne dođe li uskoro do promjene situacije u Chelseaju, najbolji igrač Premierlige prošle sezone lako bi mogao napustiti Otok.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider