Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjena plana

Real napada Barcu i priprema šokantnu "trampu": Kovačić plus 80 milijuna eura

Real Madrid i Juventus pregovaraju oko velikog transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid ubacio je u „petu“ i pojačanim tempom traži pojačanja na tržištu nogu. Kylian Mbappe ostaje na radaru Kraljeva, ali Madriđani se navodno još nećkaju isplati li im se za mladog napadača iskrcati 180 milijuna eura.

Dolazak Mbappea mogao bi imati dalekosežne posljedice na odnose u svlačionici. Mbappe navodno traži plaću koja je veća od svih Realovih igrača izuzev glavne zvijezde Cristiana Ronalda.

Ako Real pristane, logično je zaključiti da će Mbappe izazvati domino efekt u svlačionici Reala. Gotovo da nema sumnje kako bi uskoro svi tražili povećanje i teško bi ih bilo obuzdati.

Kovačića i 80 milijuna eura za Dybalu

Zato Real navodno razmišlja da krene po Ousmanea Dembelea, napadača Borussije Dortmund kojeg ozbiljno prati i Barcelona.

Madriđani računaju na to da će imati lakši „ulaz“ kod francuskog nogometaša jer mu je menadžer bivši igrač i dužnosnik Reala Predrag Mijatović.

Međutim, najnovije informacije govore kako je Real u navodnim pregovorima s Juventusom oko Paula Dybale. Potaknuti zanimanjem Juvea za Mateom Kovačićem, Madriđani su navodno Talijanima predložili „trampu“.

Španjolski mediji spekuliraju da Perez nudi Juveu Kovačića i 80 milijuna eura za Dybalu. Šefovi Juvea navodno su zatražili kratki predah kako bi razmisli o toj ponudi. Čim je nisu izrijekom odbili, znači da je opcija otvorena.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider