Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
real mora prodavati?

Europski velikani u lovu na Balea i Kovačića!

Još je 24 dana ostalo do kraja prijelaznog roka u najjačim ligama Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tinejdžersku senzaciju Kyliana Mbappea najviše povezuju s odlaskom u madridski Real. No da mi kraljevski klub ostvario taj transfer, morat će prodati nekoliko igrača, kako ne bi prekršio financijski fair play. Britanski Daily Express tvrdi da su Gareth Bale i Mateo Kovačić dvojica igrača koje je Zinedine Zidane spreman prodati.

Nakon što je izgubio Community Shield od Arsenala, menadžer Chelseaja Antonio Conte bio je jako ljut, te je od uprave tražio pojačanje za sezonu koja je pred vratima. Igrač za kojeg Conte vjeruje da će podići kvalitetu njegovog sastava je Bale, koji se pomalo izgubio u Realovoj momčadi.

Procjenjuje se da bi Real na njemu mogao zaraditi oko 80-ak milijuna eura, no s obzirom na ozljede koje su ga mučile u prošloj sezoni, možda se ta cijena i znatno smanji.

Talijanski mediji pak prenose da je Kovačić jedna od glavnih meta Juventusa, ali i veznjak Seville N'Zonzi. Obojica pokrivaju istu poziciju u sredini terena, pa je za pretpostaviti da će se trener Allegri opredijeliti za onog igrača koji će ispasti jeftiniji.

Real je dovođenjem mladog Ceballosa zaoštrio konkurenciju Kovačiću u sredini terena. Mateo je u Real stigao na savjet Luke Modrića, no možda ga u Kraljevskom klubu ipak ne vide kao njegovog nasljednika. Ako je tome tako, onda Real neće imati problema da ga za dobre novce proda Juventusu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider