Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidaneove realne želje

7 veličanstvenih za rušenje Barce: Ovo je popis Realovih ljetnih pojačanja!

U Real Madridu su napravili popis igrača koje je realno da dovedu na ljeto...

Trener Reala Zinedine Zidane otvoreno je kazao da bi na ljeto moglo doći do velikih promjena u svlačionici „kraljevskog kluba“.

VIDEO U Realu 'gori': Kovačić 'spustio' Ronaldu, Ramos totalno 'poludio'

Čini se da je Florentinu Perezu definitivno prekipjelo i da će na ljeto napraviti totalni remont, ako uspije sačuvati predsjedničku fotelju, što je pod velikim znakom pitanja, jer navijači masovno traže njegov odlazak.

Španjolski mediji objavili su listu desetorice zvijezda koje je Perez stavio na transfer listu, a u međuvremenu se pojavila i nova lista pojačanja. U prvom planu su sedmorica igrača s kojima će pokušati prekinuti dominaciju Barcelone.

Među njima nisu Neymar i Robert Lewandowski koji su mjesecima slovili kao prvi Perezovi „pickovi“. Predsjednik Reala nije definitivno odustao od Brazilca, ali čini se da je shvatio kako su vrlo slabe šanse da ga dovede već ovoga ljeta. Navodno će po Lewandowskog krenuti tek u slučaju da proda Cristiana Ronalda, a to uopće nije nemoguća solucija.

1. David de Gea. Smijurija koja se dogodila prošlog ljeta je zaboravljena. Navodno je sporazum s Manchester Unitedom kompletiran. Još uvijek nije jasno je li Keylor Navas uključen u posao? Transfer će stajati Real oko 50 milijun eura.

2. Jesus Vallejo. Talentirani 19-godišnji stoper Zaragoze već je stavio potpis na ugovor, ali je ostavljen na La Romaredi kako bi pomogao Aragoncima da se vrate u elitni rang i usput nogometne sazrije. U Realu se nadaju da će zajedno s Varaneom tvoriti najmoćniji stoperski par na svijetu.

3. Paul Pogba. Navodno najveća želja Zinedine Zidanea. Veliki Francuz ultimativno traži od Pereza da mu dovede Pogbu. Papreno će stajati Real, pretpostavlja se da ga Juve neće dati ispod stotinu milijuna eura, ali Real će imati dovoljno novca jer će puno i prodavati. Zidane vjeruje kako će Pogba biti Realov Busquets i još bolji od njega, budući da je fizički potentniji, a tehnički na sličnoj razini. No, Pogba još mora taktički sazrjeti.

4. Marco Asensio. On je Realov igrač na posudbi u Espanyolu, a Madriđani ga žele vratiti ovoga ljeta. Asensio je vidno napredovao na Cornelliji i Zidane smatra da je spreman za Real. Na Bernabeuu vjeruje da može uspješno zamijeniti Jamesa i Isca.

5. Alvaro Morata. Njegov povratak iz Juventusa je zacrtan. Sigurno je da će Real morati platiti znatno više no što je dobio kada ga je prodao Juventusu. Zidane vjeruje da bi Morata mogao biti odličan u paru ili kao zamjena Karimu Benzemi.

6. Eden Hazard. Prošle sezone najbolji igrač Premierlige, ali ovo je sezone u velikoj krizi. U Realu navodno nisu obeshrabreni i vjeruju da će belgijski razigravač opet proraditi. Real želi Hazarda, Hazard želi u Real. Sve je prilično jasno.

7. Antonie Griezmann. Francuz je eksplodirao na Vicente Calderonu. Navodno ga Zidane žarko želi. Sviđaju mu se njegove realizatorske sposobnosti, polivalentnost, fizička moć, igra u oba smjera, ozbiljnost i predanost. Griezmann zna napadati, ali i braniti. Real nasušno treba igrača takvog profila.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider