Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dodjela prestižne nagrade

Obitelji Modrić i Boban pozirale na velikoj svečanosti: Tko vam je bolje ispao?

U Milanu je održana nogometna svetkovina u organizaciji FIFA-e.

Galerija Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP) Zvonimir Boban s obitelji (Foto: AFP) Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP) +2 Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP)

Teatro alla Scala u Milanu bila je poprište dodjele ovogodišnje nagrade The Best.

Riječ je o svečanosti koju je organizirala Međunarodna nogometna federacija (FIFA), ovo laskavo priznanje prošle godine dobio je Luka Modrić.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ovog puta nije ušao u uži krug nominiranih, ali se pojavio na dodjeli, zajedno sa svojom obitelji.

Bila je tu Modrićeva supruga Vanja, kao i djeca Ivano i Ema, dok najmlađe dijete u obitelji Modrić, kćerkica Sofija, nije bila prisutna.

Poput Modrića, svoju obitelj je doveo i legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban.

On se odnedavno vratio u Milano gdje svom klubu Milanu pokušava pomoći da se vrati na stare staze slave, a skupa s Bobanom Teatro alla Scala ovog ponedjeljka posjetili su i supruga Leonarda, kćeri Marija i Marta te sin Rafael.

Lionel Messi dobitnik FIFA-ine nagrade The Best za 2019. godinu! Ronaldo, Messi i Van Dijk (Foto: AFP) Lionel Messi (Foto: AFP) Lionel Messi i Gianni Infantino (Foto: AFP) +1 Lionel Messi (Foto: AFP)

Novo veliko priznanje za hrvatskog kapetana: Modrić u momčadi godine! Luka Modrić (Foto: AFP) Modrić u idealnoj momčadi 2019. godini (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +1 Luka Modrić s obitelji (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider