Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Mogu li ikog dobiti?

Nova blamaža Intera: Brozović asistirao, crni niz traje i dalje

Nerazzurri se ne mogu sastati s pobjedom, u zadnjih osam kola imaju šest remija i dva poraza.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši milanskog produžili su niz utakmica bez pobjede na čak 10 utakmica odigravši samo 1:1 (1:0) na svom terenu protiv Crotonea u utakmici 23. kola Serie A.

Poveo je Inter nakon što je Eder 23. minuti korner kojega je izveo Marcelo Brozović glavom skrenuo u mrežu gostiju, a poravnao je Barberis u 60. minuti odlično se snašavši u gužvi u kaznenom prostoru domaćih.

Posljednju pobjedu Inter je ostvario prije točno dva mjeseca, kada je u 15. kolu nadigao Chievo sa 5:0. No, u posljednjih osam kola ostvarili su šest remija i dva poraza, dok su u Kupu izbacili trećeligaša Pordenone tek nakon boljeg izvođenja 11-eraca, a zatim u istom natjecanju izgubili od Milana.

Ivan Perišić odigrao je čitavu utakmicu za Inter, dok je Brozović na terenu bio do 77. minute. Ante Budimir je, pak, ostao na klupi Crotonea.

Četvrti Inter sada ima 45 bodova, jedan manje od trećeg Lazija, a četiri više od pete Rome, dok je Crotone 17. sa 20 bodova, tri više od 18. SPAL-a koji se nalazi u zoni ispadanja.

U drugom susretu igranom u subotu Sampdoria i Torino su igrali 1:1 (1:1). Poveli su domaći preko Torreire (11), a poravnao je Acquah (25).

Ivan Strinić ostao je na klupi Sampdorije koja je šesta sa 38 bodova, dok je Torino deveti sa 33.

Na vrhu je Napoli sa 57 bodova, jedan manje ima drugi Juventus.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider