Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Stupio na scenu"

Nijemci bijesni na suca Kassaija: "Odlučno je desetkovao Bayern"

Nakon šest godina, Bayern neće igrati u polufinalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerica, ali i ponos vladaju među njemačkim medijima nakon uzvratne utakmice četvrtfinala između Reala i Bayerna.

Bayern je ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od branitelja naslova Reala uz obilatu pomoć mađarskih sudaca.

Zaključak je to u kojem su složni svi fanovi nogometa pa je logično da Kassaijevo dijeljenje (ne)pravde  jutro nakon utakmice apostrofiraju i njemački mediji.

"Nakon što je Sergio Ramos autogolom doveo Bayern u poziciju da ima produžetak, Viktor Kassai je vrlo odlučno desetkovao Bavarce", u svom izvještaju donosi njemačka državna televizija ARD:

"Kassai je stupio na scenu"

"Kad je Robben pao i izborio penal, a Lewandowski po šesti put u Ligi prvaka zabio Realu, bio je to znak da je Bayern itekako u igri za prolaz. Nakon toga je uslijedila naporna završna faza utakmice, s nesretnim krajem za Bayern."

Bild u prvi plan gura mađarsku sudačku postavu.

"San o prolasku uništio je Cristiano Ronaldo u 105. minuti iz zaleđa od jednog metra koje Kassai nije označio jer je njegov pomoćnik šutio. Kassai je prvi put 'stupio na scenu' kad nije dao drugi žuti Casemiru za prekršaj na Robbenu, a zatim je na suprotnoj strani pogrešno drugim žutim kartonom sankcionirao Vidala. Carlo Ancelotti je bio vrlo jasan kad je rekao da se takve odluke u četvrtfinalu ne bi smjele događati."

Jesu li Realu suci pomogli da prođe Bayern?

Ukupno glasova:

Naravno, Nijemci nisu propustili komentirati odličan otpor Bayerna nakon poraza u prvoj utakmici.

"Bio je to emocionalni spektakl. Dali smo sve i našim igračima možete samo skinuti šešir", izjavio predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge za Bild koji je također pohvalio pristup Ancelottijeva sastava:

"Istrčali su na travnjak kao da nemaju što izgubiti i odigrali odlično. Vrata polufinala zatvorio je Cristiano Ronaldo. Šteta."

"Real s velikom prednošću ušao u produžetke"

Kicker naglašava kako je Bayern odigrao sjajno s obzirom da su trojica igrača (Lewandowski, Hummels, Boateng) rekovalescenti nakon ozljede.

"Nije bilo nikakvih skrivanja, hrabro su napali i došli do mnogih obećavajućih situacija. Stvari su vraćene na sami početak nakon što je Ramos zabio autogol, a onda je sudac Kassai klizeći start Vidala označio kao drugi žuti karton i poslao Čileanca u svlačionicu. Nije to ništa promijenilo u osnovnom dijelu utakmice, ali Real je s velikom prednosti krenuo u produžetke. Ronaldo je iz zaleđa velikog jedan metar izjednačio rezultat, a u drugom produžetku je skupa s Asensijom raspršio snove Bayerna o polufinalu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider