Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudačka sramota u Madridu

Evo kako su suci teško oštetili Bayern, a Ronaldo zabio iz čak dva zaleđa

Real Madrid je u uzvratnom susretu četvrtfinala nakon produžetaka pobijedio Bayern 4-2 i s ukupnih 6:3 plasirao se u polufinale, ali utakmicu su, nažalost, obilježile sudačke pogreške.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Junak utakmice na Santiago Bernabeu bio je trostruki strijelac Cristiano Ronaldo, premda je njegov Real uz veliku sudačku pomoć gurnuo Bayern u poraz.

Možda i ključni trenutak dogodio se u 84. minuti kada su gosti ostali s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog isključen Arturo Vidal. Mađarski sudac Viktor Kassai je pritom pogriješio jer je Vidalov start bio ispravan, a nekoliko trenutaka ranije mogao je za isti kriterij isključiti i Casemira.

Međutim, ono što je uslijedio u produžetku potpuno je slomilo Bayern. Ancelottijeva momčad se dobro držala s igračem manje do 105. minute kada je Ronaldo iz evidentnog zaleđa zabio za 2-2. Da stvar bude još gora, sve dvojbe oko putnika u polufinale razriješene su u 110. minuti nakon što je Ronaldo iz novog zaleđa zabio za 3-2.

Zanimljivo, sudački ekspert madridske Marce Andújar Oliver nije mogao ništa drugo nego potvrditi ono što je vidio cijeli svijet.

''Ronaldo je bio u zaleđu kada je Ramos uputio dodavanje.''

Potvrdio je i kako je treći gol Ronalda postignut iz zaleđa te kako Casemiro kod prekršaja nad Robbenom kod penala nije trebao dobiti drugi žuti karton, ali je nakon starta u 80. minuti.

 

Jesu li Realu suci pomogli da prođe Bayern?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider