Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodak sezone?

Nije samo Hazard bio inspiriran: Pogledajte golčinu koja je zaledila Baske

Iznenađujućim rezultatom završio je dvoboj u Bilbau, a sve je počelo od jedne majstorije.

Golčina Pabla Fornalsa (Screenshot: YouTube)

Ove su srijede u Primeri odigrana četiri dvoboja šestog kola. Barcelona je šokantnim preokretom poražena kod Leganesa, nakon toga Real Madrid doživio je nokaut u Sevilli, Valencia i Celta odigrali su 1:1, a Villarreal je protutnjao Bilbao i svladao Athletic s 3:0.

Konačan ishod tog dvoboja sasvim je iznenađujući, i zbog toga što to nitko nije očekivao prije susreta, i zbog činjenice što nakon više od sat vremena igre golova nije bilo.

Međutim, onda su gledatelji na stadionu San Mames vidjeli pravu majstoriju u 65. minuti utakmice. Netko od braniča Villarreala iz svog je šesnaesterca ispucao loptu prema suparničkoj polovici, onda je nakon jednog zračnog duela na sredini terena stigla do Pabla Fornalsa, koji je s više od 40 metara odmah opalio i lobom pogodio za vodstvo Villarreala.

Na usporenoj snimci jasno se vidi kako je Fornals, još dok mu je lopta dolazila na desnu nogu, vidio da je vratar Athletica Unai Simon nešto dalje od gol-linije, odlučio se na šut i poentirao.

Taj potez Fornalsa potpuno je dotukao Baske, koji su se raspali, primili još dva gola i doživjeli prvi prvenstveni poraz.

Ovo je gol koji će zasigurno kandidirati za najljepšeg ove sezone u Primeri, a možda i šire, baš kao i ovo remek-djelo Edena Hazarda protiv Liverpoola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider