Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Osjećam se voljeno"

Neymar o optužbama za silovanje dao iskaz u policiji: Došao u invalidskim kolicima

Proslavljeni nogometaš u policiji je dao svoj iskaz povodom optužbi brazilske manekenke.

Neymarova izjava nakon iskaza u policiji (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Povodom optužbi za silovanje, svoj iskaz u policiji u Rio de Janeiru morao je dati Neymar.

Brazilskog nogometaša optužila je manekenka Najila Trindade da ju je silovao u hotelskoj sobi u Parizu 15. svibnja.

On se branio tvrdeći kako su imali odnos na obostranu želju, a procurila je i snimka iz sobe. Upravo taj video potaknuo je lavine kako je Neymaru sve ovo namješteno.

Tu tezu ponovili su istražiteljima, ali i svim okupljenim medijima ovog četvrtka u policijskoj postaji Lagoa u južnom dijelu Rio de Janeira Neymar i njegova odvjetnica Maira Fernandes.

Procurila snimka iz sobe Neymara i manekenke koja ga je optužila za silovanje: Jesu li mu namjestili? Neymar snimka iz sobe (Screenshot) Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Neymar se ozlijedio (Foto: AFP) +6 Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram)

"Moj klijent je nevin i zato je ovako apsolutno smiren, kao i svi nedužni ljudi", izjavila je odvjetnica, a Neymar se nadovezao:

"Želim svima zahvaliti na porukama koje sam primio od navijača, prijatelja i svih ostalih. Osjećam se vrlo voljeno, samo želim svima reći hvala."

Dok je to govorio, preko puta policijske postaje okupilo se 100-tinjak njegovih fanova koji su mu stigli dati podršku.

Propušta Copu, uskoro će i na sud

Neymar je na davanje iskaza u policiju stigao u invalidskim kolicama. Zbog ozljede gležnja ne može dugo stajati na nogama, a i onda kad mora, to čini uz pomoć štaka. Brazilski nogometni savez je još prije nekoliko dana objavio kako će Neymar propustiti skorašnju Copa Americu koja uskoro počinje baš u Brazilu.

Sad nakon što je dao iskaz u policiji, cijela priča nije gotova nego se tek zahuktava.

Neymar će uskoro morati svjedočiti i na sudu, ali još se ne zna kad bi to moglo biti.

Neymar zbog optužbi za silovanje neće igrati za Brazil?: ''Uskoro izlazi novi video'' Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Najila Trindade (Instagram) Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram) +2 Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider