Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad te on želi...

Veliki preokret u transferu Vrsaljka: Novi Hrvat stiže u Madrid?!

Madridski mediji pišu kako je Diego Simeone izabrao Šimu Vrsaljka te kako je on pristao doći u Atletico.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velika potražnja vlada za sjajnim hrvatskim bekom. Šime Vrsaljko jako je visoko na listi želja Napolija i Atletico Madrida, a samo sedam dana nakon što je Sky Sports javio da su Napolitanci dobili tu bitku, madridska Marca tvrdi da je došlo do preokreta.

''Šime Vrsaljko izabran je da pojača obranu Atletica'', piše Marca i dodaje kako je hrvatski branič pristao na transfer i želi igrati u Španjolskoj. Isti izvor dodaje je i kako se Sassuolo predomislio te se u sljedećih nekoliko dana očekuje konačno rješavanje pitanja novog kluba mladića iz Zadra.

Madriđani su radili na transferu u miru, a Vrsaljka je posebno pratio sportski direktor finalista Lige prvaka Andrea Berti. Marca piše kako zbog toga klub napušta Jesus Gamez te kako će se hrvatski nogometaš za mjesto u prvih 11 boriti s Juanfranom koji već ima 31 godinu i koji je bio posebno slomljen nakon novog gubitka finala od gradskog rivala Reala.

Vrsaljko ima 24 godine i već je igrao na Svjetskom prvenstvu, a očekuje se kako bi trebao biti i u momčadi u Francuskoj iako ne svojoj poziciji već na lijevom boku. Nakon Dinama karijeru je nastavio u Genovi koja ga je prodala Sassuolu. Spominjao se u kontekstu prelaska u Juventus, čak i Barcelonu, no Napoli i Atletico najviše su zagrizli.

Marca o ovom transferu piše kao da je pred samom realizacijom te navodi kako će još jedan Hrvat pojačati španjolski nogomet u kojem već igraju njegovi kolege iz reprezentacije Modrić, Rakitić, Kovačić i Halilović (tu je i Čop u Malagi, ali ga nisu spomenuli).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider