Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
torres neutješan

VIDEO Juanfran molio za oprost: Pogledajte odgovor navijača Atletica

Subota navečer bila je vrlo teška za igrače Atletico Madrida koji su ponovno zastali na posljednjoj prepreci na putu do ostvarenja povijesnog uspjeha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski dvoboj u finalu Lige prvaka, drugi u posljednje tri godine, ponovno je završio trijumfom kraljevskog kluba. U milanskom finalu Real je pobijedio Atletico nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca s 5:3 (1:1).

Tuga na licima Fernanda Torresa i njegovih suigrača nije se mogla sakriti. 'El nino' je plakao, Juanfran molio navijače za oprost jer je on bio taj koji je promašio jedini jedanaesterac.

Španjolac je stigao pred tribinu s navijačima Atletico Madrida i rukama gestikulirao da mu oproste. Nije mu bilo lako, a navijači su odgovorili na najbolji mogući način:

"Juanfran, Juanfran, Juanfran", orilo se s tribina San Sira.

Bila je to teška noć za sve igrače, navijače, trenere i sve one koji vole Atletico. Izgubiti dva finala Lige prvaka u tri godine nije jednostavno.

"Nije pošteno da nam se ovo događa po drugi put. No nećemo stati. Borit ćemo se dok ne osvojimo Ligu prvaka", rekao je hrabro kapetan Gabi.

Ne sumnjamo da će i iduće sezone Atletico bit jak, možda i jači nego ove, no ako i dođe do finala Lige prvaka, vjerojatno će mu najveća želja biti da s druge strane nije Real Madrid koji je 'pretplaćen' za ovo natjecanje. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider