Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zidaneu nije lako

Nije Real samo ostao bez bodova: Modrić nije trenirao i neće igrati u Valenciji

Madridski Real u srijedu navečer gostuje kod Levantea protiv kojeg neće igrati Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo bod iz posljednje dvije utakmice i praktički oproštaj od naslova prvaka donio je nove velike potrese na Santiago Bernabeuu. Stvar je pogoršana ozljedom najboljeg strijelca Karima Benzeme koji neće igrati najmanje tri sljedeće prvenstvene utakmice.

No, nije samo on nastradao u domaćem porazu od gradskog rivala Atletica. Madridski mediji javljaju kako se na treningu nije pojavio Luka Modrić, jedan od najboljih igrača Reala u posljednje vrijeme koji se kod Zidanea još više razigrao.

Klub je izvijestio medije kako Modrić ne vuče ozljedu mišića već je zadobio žestok udarac u lijevi gležanj. U ponedjeljak je nešto malo trenirao na terenu, dok je utorak vježbao u teretani.

''Sutra ćemo biti bez Modrića koji je dobio jak udarac u stopalo'', rekao je Zidane na press konferenciji.

Ozlijeđen je i Marcelo, ali Benzema i Modrić su puno bitniji Zidaneu za gostovanje kod posljedne plasiranog Levantea. Sve osim pobjede Reala sutra od 21 sat bila bi prava katastrofa za Kraljevski klub koji bi mogla rezultirati i novom ekspresnom smjenom trenera. Mnogi legendarnom Zizouu već traže nasljednika, a danas su osvanula i neka imena.

No, Malaga i Atletico bile su puno jači protivnici pa se napokon očekuju sigurna tri boda. U centru pažnje je pak opet Cristiano Ronaldo koji je podigao buru javnim kritikama svojih suigrača među kojima je našeg Matea Kovačića nazvao - Kovačević.

Jedna od rijetkih dobrih vijesti za navijače je pojavljivanje Garetha Balea na treningu nakon 43 dana izbivanja zbog ozljede.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider