Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozljede, nesporazumi...

Real mora početi strahovati za direktan plasman u Ligu prvaka

Real Madrid ostao je bez pravog napadača na gotovo mjesec dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Reala iz Madrida Karim Benzema (28) izbivat će s terena najmanje tri tjedna zbog ozljede desne noge, priopćila je u ponedjeljak trećeplasirana momčad španjolskog nogometnog prvenstva.

Benzema, koji je u subotu zamijenjen nakon prvog poluvremena dvoboja protiv Atlético Madrida, propustit će u srijedu gostovanje kod posljednjeplasiranog Levantea, a zatim i utakmice protiv Celte i Las Palmasa, te uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Rome u Madridu. Prema prvim procjenama neće se uspjeti na vrijeme oporaviti za gostovanje na Nou Campu kod Barcelone u sklopu 31. kola Primere.

Upravo se na konstantne ozljede u subotu nakon poraza požalio najbolji igrač Real Madrida. Napadač Cristiano Ronaldo rekao je da su slabiji rezultati posljedica ozljeda Benzeme, Garetha Balea, Marcela i Pepea, te da bi Real bio prvi kada bi svi bili na njegovoj razini. Kasnije je objasnio da je mislio da su svi zdravi poput njega, ali mu je malo tko povjerovao...

Oporavljeni Pepe trebao bi biti u momčadi protiv Levantea, no zbog sakupljenih kartona neće nastupiti branič i kapetan Sergio Ramos, te desni bočni Daniel Carvajal.

Trener Zinedine Zidane je nakon poraza od Atletica rekao kako je prvenstvo za njih završeno i da je Barcelona nedostižna. Međutim, uz sve poteškoće koje ima i neslaganje u svlačionici Real se mora brinuti i za osvajanje barem trećeg mjesta. Naime sa svega dva boda manje iz sjene prijeti Villarreal.

Real Madrid ima 54 boda, četiri manje od Atlética i dvanaest manje od vodeće Barcelone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider