Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dirljivo 'predstavljanje'

Modrić otkrio gdje završava karijeru i poslao snažnu poruku svim igračima!

Nakon visoke 5:1 pobjede u Ligi prvaka Real Madrid je doveo Luku Modrića pred novinare povodom potpisivanja novog ugovora...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić družio se s novinarima u Madridu povodom potpisivanja novog ugovora s Realom. Produžio je ugovor do 2020. godine uz znatno povećanje plaće i sve to unatoč činjenici da u posljednje dvije godine ima dosta problema s ozljedama.

Modrić je s novinarima razgovarao o svemu. Novom ugovoru, najboljim i najgorim trenucima u Realu, ali i njegovom nevjerojatnom osjećaju kada dodaje loptu vanjskim dijelom kopačke.

"Takva vrsta dodavanja su mi prirodna. Ne vježbam ga. To ili imate kao igrač ili nemate", rekao je iskreno Modrić.

"Otkako sam došao u Real osvojio sam apsolutno sve osim Primere. To mi je cilj do kraja svog boravka u Madridu gdje mislim okončati karijeru", otvoreno je priznao bivši veznjak Dinama, koji je s novinarima podijelio svoj najbolji i najgori trenutak karijere.

"Osvajanje 10. naslova prvaka Europe s Realom je definitivno najbolji. Najgori ozljeda u 2014. godini".

Igra Reala bez Luke Modrića izgleda osjetno slabije i zato se na svaku njegovu ozljedu gleda kao na veliki hendikep kada je kvaliteta igre u pitanju.

"Iskreno mislim da igram svoj najbolji nogomet s 31 godinom i imam osjećaj da mogu još i bolje. Trener (Zinedine Zidane) mi jako vjeruje i to mi daje samopouzdanje. Još dok je Carlo Ancelotti bio trener, a Zidane njegov pomoćnik, imao sam jako dobar odnos sa Zinedineom. Podupirao me od početka, pa čak i sada mi je velika podrška kada sam ozlijeđen".

Šest mjeseci nakon što je stigao u Real iz Tottenhama Modrić je bio proglašen najgorom kupovinom. Međutim nedugo nakon toga postao je miljenik navijača i jedan od rijetkih kojem Santiago Bernabeu skandira kada napušta travnjak.

"Uvijek sam vjerovao u sebe i svoje mogućnosti. Mislim da je to glavni razlog zbog kojeg sam uspio. Igračima koji nemaju veliku minutažu i koji se osjećaju izgubljeno poručujem da nastave vjerovati u sebe, da se nikada ne predaju i da se uvijek bore u svakoj minuti treninga".

Novinare je zanimalo hoće li se tako inteligentan nogometaš nakon karijere okrenuti trenerskom izazovu.

"Nisam još razmišljao tako daleko. Želim ostati blizu nogometa, to je sigurno".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider