Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madrid ushićen

Modrić produžio ugovor s Realom: Najplaćeniji Hrvat u povijesti!

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić produžio je ugovor s Real Madridom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić produžio je ugovor s Real Madridom do 2020., kada će imati 34 godine. Hrvatski veznjak u srijedu će u 13.30 izaći pred španjolske novinare kako bi rekao nešto više o novom ugovoru koji je Real službeno potvrdio na svojoj web stranici.

Španjolski mediji spekuliraju da bi Modrić po novom ugovoru trebao zarađivati oko 7,5 milijuna eura neto godišnje, što je oko dva milijuna više nego do sada, no to nitko službeno još nije potvrdio. Ako su ove informacije točne, Modrić je time postao najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti.

Modrić je u Real stigao 2012. iz Tottenhama, gdje je 2008. pristigao iz zagrebačkog Dinama. Gotovo svi madridski mediji ističu da je hrvatski veznjak postao jedan od ključnih i među navijačima najomiljenijih igrača Reala. Za Real je odigrao 180 utakmica i postigao 11 golova, te je upisao 27 asistencija.

Modrićev potpis novog ugovora stigao je šest dana nakon što je Toni Kroos produžio vjernost „kraljevskom klubu“ do 2022.

U Madridu očekuju da će u narednih nekoliko tjedana produžiti ugovore s Realom i dvije najveće zvijezde kluba, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, te jedan od senatora Reala Pepe, koji sljedećeg ljeta postaje slobodan igrač, a nakon njih na red bi trebao doći Isco.

Modrić se trenutačno oporavlja od ozljeda koljena i operacije koja je nakon toga uslijedila. Na travnjak bi se trebao vratiti sredinom studenog, što znači da će teško nastupiti za Hrvatsku u kvalifikacijskom ogledu s Islandom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider