Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na redu je modrić?

Real Madrid dogovorio važan potpis: Kroos prisegnuo na vjernost!

Madridski Real obavio je veliku stvar potpisivanjem novog ugovora s jednim od najvažnijih igrača u momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački reprezentativac Toni Kroos produljio je ugovor s madridskim Realom do 2022. godine, objavio je u srijedu kraljevski klub na svojim stranicama.

"Real Madrid i Toni Kroos su se usuglasili da se njegov ugovor produlji do 30. lipnja 2022.", stoji u Realovom priopćenju.

Veznjak njemačke reprezentacije je u Real Madrid stigao 2014. godine, a stari ugovor ga je vezao za kraljevski klub do 2020. godine.

Ovo je vrlo važna stvar za madridski Real, koji zajedno s gradskim rivalom Atleticom nema pravo dovođenja pojačanja u iduća dva prijelazna roka. Ostanak svih ključnih igrača od presudne je važnosti za 'kraljevski klub', a ova vijest vjerojatno je najviše ražalostila Josea Mourinha, koji je namjeravao pokušati dovesti njega ili našeg Luku Modrića u jednom od iduća dva prijelazna roka.

Osvojivši naslov svjetskog prvaka s Njemačkom 2014. 26-godišnji veznjak, koji je za 'Mannschaft' odigrao 74 utakmice, u Real je prešao iz minhenskog Bayerna za 25 milijuna eura.

Kroos je za madridski klub odigrao do sada 108 utakmica i zabio četiri gola.

Idući ključni igrač koji treba staviti potpis na novi ugovor je hrvatski veznjak Luka Modrić, koji bi trebao dobiti i osjetnu povišicu. Pregovori su navodno pri kraju i samo je pitanje vremena kada će i kapetan hrvatske reprezentacije staviti svoj potpis na ugovor.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider