Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mali noćni razgovori

Mourinho panično traži pojačanje: Hrvat ili Nijemac za ogromnu zaradu Reala

Jose Mourinho rješenje svojih problema traži kod Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United upisao je treći poraz u nizu na gostovanju kod Watforda, a Jose Mourinho postao je predmet šaljivih komentara i poruga na društvenim mrežama. Portugalac je potrošio tristotinjak milijuna eura u prijelaznom roku, no za sada nije uspio napraviti neku obećavajući igru, bolje rečeno njegova momčad izgleda prilično loše pa i katastrofalno.

Mourinho proživljava teške dane, ali u nečemu ostaje dosljedan. Kako kaže bivši predsjednik Reala Ramon Calderon, po običaju su mu svi krivi osim njega samog. Malo tko ima sluha za Mourinhove jadikovke, no, s jedne adrese ipak je dobio podršku.

Španjolski mediji pišu kako je nakon utakmice s Watfordom dobio poruku trenutačnog predsjednika Reala Florentina Pereza, koji ga je svojevremeno doveo u madridski kluba i s kojim je ostao u dobrim odnosima. Perez je navodno biranim riječima tješio Mourinha i nagovijestio mu bolje dane.

Ta informacija ponovno je zakotrljala medijsku priču o poslu na relaciji Old Trafford – Santiago Bernabeu. Manchester United ima u problema u veznom redu, točnije Mourinho shvaća da mu je potreban vrstan „playmaker“. Wayne Rooney ili Paul Pogba očigledno nemaju te sposobnosti, a još manje Marouane Fellaini.

Stoga Mourinho kuca na vrata Pereza s molećivo tražeći Luku Modrića ili Tonija Kroosa. Nakon FIFA-ine kazne, Real je u osjetljivoj situaciji, ali nema te brave koju ne može otključati prava financijska ponuda.

Manchester United je spreman platiti koliko je potrebno, pa i više od toga, a Real je više nego dobro pokriven u veznom redu i teoretski si može dopustiti luksuz da proda jednog od dvojice spomenutih igrača. Čini se da je realnija opcija s Kroosom, jer Modrić je ipak postao ljubimac navijača i teško bi opravdali njegovo odlazak.

No, ako ponuda bude iz reda astronomskih, možda bi se i oni mogli smekšati. Dobiti ogroman novac za igrača koji zagazio u 32. godinu života nije mala stvar čak ni za Real. S druge strane, Nijemac je dosta mlađi i na njega mogu računati još godinama. Ispipavanje terena i bacanje balona, da bi se vidjela reakcija navijača, već je počela, a kako se bude bližio zimski prijelazni rok, priča će samo dobivati na dinamici. Nije sasvim izgledno, ali nije ni nemoguće; Perez i Mourinho mogli bi se dogovoriti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider