Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mooodrić, Mooodrić

Modrić pobrao nove ovacije Bernabeua i najavio ono što se godinama čeka

U pobjedi 5:2 Reala protiv Osasune lijepim je golom sudjelovao i naš Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji od dolaska u Real Madrid 2012. nije uspio osvojiti španjolsko prvenstvo, rekao je u kako mu je to cilj ove sezone.

"Da, to je moj cilj i cilj svih nas. Real Madrid uvijek želi osvojiti Ligu prvaka, no prošlo je puno godina od kada smo osvojili prvenstvo. Zato je to prioritet ove sezone", izjavio je Modrić u Madridu nakon prvenstvene pobjede od 5-2 nad Osasunom.

Real Madrid je zadnji put osvojio prvenstvo u sezoni 2011./2012. prije nego je Modrić u kolovozu 2012. stigao iz londonskog Tottenhama.

"Dat ćemo sve od sebe da osvojimo naslov. Mi uvijek želimo sve osvojiti. Ligu prvaka, kup, superkup i sva natjecanja, no ove godine moramo biti fokusirani na ligu", naglasio je.

Nakon tri kola Real Madrid je vodeća momčad s devet bodova. Povratniku u prvu ligu Osasuni zabili su pet golova, a onda primili dva.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Na kraju smo se malo opustili, no to je normalno. Zbog velike vrućine bilo je teško igrati. Na kraju, zadovoljni smo zbog pobjede te se nadam da ćemo tako nastaviti", rekao je hrvatski vezni igrač.

Modrić je zabio gol u 62.minuti za 5-0 udarcem s oko 20 metara. Pogodak je postigao dan nakon što je napunio 31 godinu.

"Zidane inzistira da pucam. Puno vježbam na treninzima. Kada god mogu pucam, nekad lopta uđe u gol a nekada ne. Danas je ušla pa sam sretan zbog toga", rekao je.

Nakon gola ga je Zizou povukao na klupu, a stadionom Santiago Bernebuu se po tko zna koji put moglo čuti skandiranje Luki Modriću. :"Želim im poručiti da ću davati sve od sebe na terenu za ekipu".

Nije zaboravio pohvaliti trenera Zinedine Zidanea. "On kao trener i mi kao igrači nastavit ćemo rasti zajedno", istaknuo je.

"Ovo je najbolja momčad u kojoj sam igrao. Ovdje sam četiri godine i mislim da je ova ekipa najbolja. Pogledamo li svaku poziciju vidjet ćemo da se za nju natječu dvojica ili trojica igrača. To je jako dobro, no istovremeno zahtjevno. Ne možeš se opustiti. Da bi bio na terenu uvijek moraš dati maksimum", rekao je Modrić.

Napominje da se osobno nalazi u odličnoj formi. "Ne znam da li su ovo moji najbolji trenuci, no svakako su jedni od najboljih. Dobro sam igrao i 2014. te prije zadnje ozljede. Najvažnije je da sam zdrav", izjavio je.

Odbio je komentirati kaznu FIFA-e, krovne svjetske nogometne organizacije, prema kojoj Real Madrid ne može kupovati i koristiti nove igrače do siječnja 2018.

"Ne želim ulaziti u tu temu. S ovom momčadi Real Madrid može nastaviti igrati puno godina bez dovođenja pojačanja", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider