Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić opet na klupi

Barcelona preokrenula protiv Intera: Suarez zabio dva spektakularna gola!

Barcelona je pobijedila Inter 2:1 u drugom kolu Lige prvaka…

Galerija Luis Suarez (Foto: AFP) Antonio Conte (Foto: AFP) Inter (Foto: AFP) +1 Luis Suarez (Foto: AFP)

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou pobijedila Inter sa 2-1 okrenuvši rezultat u drugom poluvremenu, dok je Liverpool u 'ljepotici večeri' na Anfieldu pobijedio RB Salzburg sa 4-3.

Inter je sjajno ušao u utakmicu. Rano je poveo, a potom imao još nekoliko prilika, međutim španjolski prvak je u nastavku susreta okrenuo rezultat preko sjajnog Urugvajca Luisa Suareza.

Talijanski sastav je šokirao Camp Nou već u drugoj minuti kada je Lautaro Martinez zabio za goste. Nakon pogreške Busquetsa na sredini terena, lopta je stigla do Martineza koji je bio brži od Lengleta i zabio za 1-0. Martinez je imao sjajnu priliku za 2-0 u 37. minuti, ali je njegov udarac glavom obranio Marc-Andre Ter-Stegen.

Dani Parejo promašio penal protiv Ajaxa (Foto: AFP) Show na Anfieldu: Liverpool u pravoj golijadi i ludoj utakmici iščupao pobjedu divider

Barca je izjednačila u 58. minuti sjajnim pogotkom Luisa Suareza koji je sa 16 metara volejem rasparao mrežu Handanoviča. Isti je igrač u 84. minuti na asistenciju Lea Messija preokrenuo rezultat donijevši Kataloncima prvu pobjedu u skupini. Ivan Rakitić nije nastupio za Barcu, dok je Marcelo Brozović odigrao cijeli susret za goste.

Borussia slavila u Pragu

U drugom susretu iz ove skupine Borussija Dortmund je na gostovanju pobijedila prašku Slaviju sa 2-0. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Achraf Hakimi koji se upisao među strijelce u 35. i 89. minuti.

Trening Real Madrida (Foto: AFP) Real ovo ne pamti: Sad svi vide najveću pogrešku Kraljeva! Perez daje 100 mil. eura za zamjenu divider

Marokanski branič, koji je u Dortmund stigao u srpnju prošle godine na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida, je zabio oba gola nakon brzih kontri njemačkog sastava.

Na ljestvici vode Borussija i Barcelona sa po četiri boda, dok Slavija i Inter imaju po bod.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider