Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juniorska Liga prvaka

Dinamo ima za čime žaliti: Anderlecht izbacio Barcelonu!

Anderlecht je pobijedio Barcelonu 2:0 i plasirao se u polufinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi nogometaši Anderlechta izborili su plasman u polufinale juniorske Lige prvaka nakon što su u četvrtfinalnom dvoboju u Bruxellesu pobijedili Barcelonu 2-0.

Pobjedu belgijskom sastavu donijeli su Jorn Vanсamp (53) i Antoine Bernier (88). Anderlecht je utakmicu završio s igračem manje nakon što je u sudačkoj nadoknadi isključen Orel Mangala.

Podsjetimo, protiv Barcelone su trebali igrati juniori Dinama koji je su u susretu osmine finala u Bruxellesu porazili Anderlecht 2-0. Međutim, Uefa je izbacila 'modre' iz Europe jer je protiv Belgijanaca nastupio Matija Fintić koji je u utakmicama skupine skupio tri žuta kartona i nije imao pravo nastupa.

Plasman u polufinale i na završni turnir izborili su i mladi nogometaši Real Madrida pobijedivši Benficu 2-0. Golove za Real zabili su Aleix Febas (66) i Alejandro Salto (77).

U srijedu se sastaju PSG i Roma, dok će 15. ožujka snage odmjeriti Chelsea i Ajax.

'Final Four juniorske Lige prvaka održat će se od 15. do 18. travnja u Nyonu, a već sada su poznati parovi polufinala. Real će igrati protiv pobjednika susreta PSG - Roma, dok će Anderlecht odmjeriti snage protiv boljeg iz ogleda Chelsea i Ajaxa.


REZULTATI:

Četvrtfinale
Anderlecht - Barcelona 2-0
Real Madrid - Benfica 2-0

U srijedu, 9. ožujka
PSG - Roma

U utorak, 15. ožujka
Chelsea - Ajax

Polufinale - Nyon (15. travnja)
Real Madrid - PSG / Roma
Chelsea / Ajax - Anderlecht

Finale - Nyon (18. travnja)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider