Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'obećajem vam'

Emotivno pismo navijačima tragičara iz Milana: 'Osvojit ćemo taj trofej'

Nakon još jednog bolnog poraza u finalu Lige prvaka igrači Atletica okreću se novom pokušaju osvajanja elitnog natjecanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič Atletico Madrida Juanfran, čovjek koji je promašio jedini penal u finalu Lige prvaka zbog čega je naslov otišao u ruke gradskom rivalu Madridu, napisao je otvoreno pismo navijačima 'rojiblancosa'. Isti je igrač nakon što je susret bio završen došao slomljen ispred tribine s navijačima Atletica i molio za oprost...

"Pozdrav Atleticosi. Tražio sam klub da vam proslijedi ovo pismo kako bih vam mogao reći kako se osjećam. Nikada neću zaboraviti vašu reakciju kada sam došao tražiti oprost. Ta podrška pomogla mi je prebroditi te teške trenutke i tugu, kao i podrška suigrača i trenera.

Hvala vam što ste cijelo vrijeme vjerovali u nas i što ste dokazali da je biti dio Atleticove obitelji nešto zaista posebno. Prije dvije godine sam vam obećao da ćemo se vratiti u finale, a sada vam obećavam da će kapetan Gabi podići taj trofej Lige prvaka prije ili kasnije, te da ćemo ga zajedno proslaviti na Neputonu.

Jako vas volim! Idemo Atleti", napisao je Juanfran.

Rojiblancosi zaista nemaju sreće s tim finalima Lige prvaka. Bio je to njihov treći nastup i treći poraz u napetoj završnici. Godine 1974. manje od 30 sekundi dijelilo je Atletico od naslova, no onda je Schwarzenbeck iz očaja opalio izvan kaznenog prostora i pogodio za 1:1. Bayern je u ponovljenoj utakmici slavio s 4:0.

Priča od prije dvije godine više manje je svima poznata. Atletico ponovno vodi do sudačke nadoknade, no tada se ukazuje Sergio Ramos koji ubačaj Modrića iz kornera posprema u mrežu za produžetak. U dodatnih 30 minuta Real je slavio s 4:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider