Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno objavili

Od igrača u ovim dresovima strahovat će i Messi i Hrvatska

Hit reprezentacija koja je izazvala neviđenu euforiju u svojoj zemlji predstavila je dresove za Svjetsko prvenstvo.

Dresovi reprezentacije Islanda za SP 2018. (Foto: Squawka News) (Foto: Squawka News)

Knattspyrnusamband Islands (u prijevodu: Islandski nogometni savez) predstavio je tri verzije dresa u kojem će njihova nogometna reprezentacija igrati na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Island se po prvi put u povijesti plasirao na Svjetsko prvenstvo, osvojivši prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini ispred naše reprezentacije, a ždrijeb je htio da ponovno Islanđani i Vatreni odmjere snage, u skupini D.

U Rostovu na Donu će 26. lipnja Island i Hrvatska se sučeliti u susretu trećeg kola koji će, vrlo vjerojatno, odlučivati o putniku za osminu finala.

Bili su hit Eura. Što mogu u Rusiji?

Službeni domaćin tog dvoboja je Island što znači da će imati pravo birati u kojoj će od tri danas predstavljene garniture dresova nastupiti. Za očekivati je da će to biti prva (plavi dres).

Inače, na Islandu nakon plasmana njihove reprezentacije na Svjetsko prvenstvo vlada neviđena euforija. Petina stanovništva (oko 70.000 ljudi) te zemlje planira ići u Rusiju, a najveći interes vlada za okršaj s Argentinom i Lionelom Messijem pa ne čudi stoga što je ta utakmica, uz veliko finale koje će se igrati 15. srpnja, jedina za koju su sve ulaznice razgrabljene i prije početka glavne faze prodaje.

Prije dvije godine na Europskom prvenstvu u Francuskoj bili su pravi hit, kako zbog svojih igara (eliminirali Engleze i izborili četvrtfinale), tako i zbog svojih navijača i njihovog vikinškog huka kojeg su prezentirali cijelom svijetu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider