Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mislavov prvi korak"

Hvalevrijedna akcija hrvatskih reprezentativaca i ostalih sportskih udruga

Hrvatski reprezentativci pridružili su se akciji za pomoć 14-godišnjem Mislavu Šušku koji boluje od cerebralne paralize...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislav je rođen 5. studenoga 2000. godine kao nedonošče s dijagnozom cerebralne paralize nastale uslijed moždanog krvarenja pri porodu.

Iza njega su tri operacije, no tu nažalost nije kraj - čekaju ga daljnji nužni operacijski zahvati. Njegova stopala se sve više deformiraju, a trpi velike bolove stopala i kralježnice. Potrebna su mu tri operativna zahvata te ortoze za noge i kralježnicu, nakon čega ima veliku šansu napokon hodati uz pomoć ortoza i hodalice.

Veliki problem u tomu su troškovi koji čekaju njegovu obitelj, zbog čega se su se i hrvatski reprezentativci uključili u pomoć.

Reprezentativne dresove potpisali su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Darijo Srna i Vedran Ćorluka, a prihod od prodaje doniranih dresova na skoroj aukciji bit će proslijeđen obitelji mladog Mislava. Akciji su se uz Hrvatski nogometni savez pridružili i drugi hrvatski klubovi i sportski savezi, uključujući nogometne prvoligaše.

Aukcija počinje u petak, 12. prosinca i traje do 21. prosinca, a licitirati se može na web stranici aukcije.hr ili na broj telefona 01/65-363-00. Dresovi će biti dostavljeni novima vlasnicima nakon što licitacija završi odnosno nakon što licitirana sredstva budu doznačena na račun Udruge Baranjski leptirići.

Pridružite se i vi akciji "Mislavov prvi korak".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider