Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez u škripcu

Napeti obračun u svlačionici Reala: Drama u Madridu, Baleu prekipjelo

Engleski mediji zakuhavaju situaciju na relaciji Santiago Bernabeu – Old Trafford...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nedavnih spekulacija oko navodnog interesa Manchester Uniteda za Sergija Ramosa, Luku Modrića, Tonija Kroosa, Jamesa Rodrigueza i Isca, engleski mediji ponovno su se vratili na Garetha Balea, kojeg su selili u Manchester i kod dolaska Louisa van Gaala na klupu Uniteda.

Pozivajući se na španjolske medije u Englezi su eter pustili informaciju kako je menadžer velškog nogometaša kontaktirao Josea Mourinha i ponudio mu prelazak Balea u Manchester United.

Zidane 'poludio' i pokazao svoje žestoko lice: Zvijezde Reala neugodno iznenađene!

Već duže vrijeme se spekulira da je Bale nezadovoljan u Realu te da od predsjednika Florentina Pereza traži izjednačavanje ili barem približavanje statusu koji ima Cristiano Ronaldo, koji za takvo što neće ni da čuje. Stoga raste netrpeljivost između Ronalda i Balea koja bi mogla kulminirati odlaskom Velšanina.

Pregovori oko produženja ugovora nikako da se okončaju, a Baleu je navodno prekipjelo kada ga je Zinedine Zidane izvadio iz igre protiv Villarreala. Velšanin traži golemo povećanje plaće, na minimalno 17 milijuna eura neto godišnje, i ne misli popustiti, iako Perez sve pokušava kako bi ga udobrovoljio da smanji zahtjeve.

Navodno Velšanin ima u džepu još izdašniju ponudu Manchester Uniteda i s njome maše ispred nosa Perezu. Predsjednik Reala je u škripcu; jasno je da mu ne želi dati toliku povišicu, jer bi to izazvalo lančanu reakciju kod ostalih nezasitnih zvijezda Reala, a ako mu ne poveća, Vlešanin će tražiti odlazak u Manchester United. Problematika je tim zapetljanija što Real ima zabranu dovođenja novih igrača u naredna dva prijelazna roka, a znatno povećanje plaće traže i ostale zvijezde, prije svih Ronaldo, Modrić i Kroos. Da bi svima ili barem većini zvijezda utažio nezasitne apetite, Perez će, čini se, morati nekoga i prodati. E sad, pitanje je za koju varijantu će se odlučiti?

Uz sve poslovne probleme, Perez trenutačno ima problema i sa zdravljem, prošlog tjedna imao je operaciju i prvi put nakon sedam godina nije se pojavio na domaćoj utakmici Reala. Navodno nije ništa opasno, no očito je pod velikim pritiskom i neće mu biti lako razriješiti probleme koji ga čekaju na „kraljevskom dvoru“.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider