Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pucali su zidovi

Zidane 'poludio' i pokazao svoje žestoko lice: Zvijezde Reala neugodno iznenađene!

Igrači Reala do sada nisu vidjeli Zidanea u takvom izdanju...

Nakon remija Reala s Villarrealom u Madridu i propuštene prilike za postavljenjem novog rekorda po broju uzastopnih pobjeda u Primeri, španjolski mediji žestoko su „oprali“ Zinedine Zidanea.

Real mora prodavati kako bi 'nahranio' nezasitne zvijezde: Evo koja legenda će platiti cijenu!

Najviše su mu zamjerili što je na tribini ostavio Luku Modrića, glavnog dirigenta Realove igre. Zidane je i prije početka sezona nagovijestio da će rotirati igrače, čak i Cristiana Ronalda, kako bi dao priliku svima i sačuvao glavne uzdanice za finiš sezone.
U teoriji je to lijep plan, ali samo dok ne stignu prvi neuspjesi. Onda se priča okreće za 180 stupnjeva, što je Zidane osjetio već nakon remija s Villarrealom.

Francuski stručnjak navodno je već na poluvremenu bio izrazito kritičan prema Realovim igračima, a nakon utakmice bio je još ljući. Španjolski izvjestitelji tvrde da se to jasno moglo vidjeti po izrazu njegovog lica i srditim odgovorima na press-konferenciji, kada je bio izrazito odbojan prema novinarima.

Zidane je zamjerio igračima što su ostali preopušteni, iako je upozoravao da ih čeka teška utakmica. Intenzitet igre nije bio na razini i to se jasno moglo vidjeti. Zidane je navodno upozorio svoje zvijezde da bi trebali više razmišljati o interesu momčadi nego o individualnom iskazivanju i osobnoj statistici. Kritizirao ih je zbog opuštenog stava i nedovoljne predanosti. Najviše mu je zasmetalo to što ga očito nisu slušali kada je na slične stvari upozoravao nakon utakmice sa Osasunom u 3. kolu. Real je u toj utakmici slavio sa 5:2, ali Zidane se nije svidjelo što su olako primili dva pogotka, ponajprije zbog opuštenije igre i dekoncentracije.

Navodno su zvijezde Reala bile neugodno iznenađene Zidaneovom agresivnošću i žestinom kritike. Do sada ga nisu vidjelo u takvom stanju. Zidane je tijekom igračke karijere imao podosta "žutih minuta", u stresnim situacijama znao je reagirati burno pa i divlje, čak i na najvećim utakmicama, što ga je u dosta navrata stajalo isključenja i posljedično velikih afera. Kao trener još nije imao sličnih incidenata, ali nije bilo ni prilike. Vidjet ćemo kako će se ponašati kada i ako stignu porazi u velikim utakmicama.

Kako god, Real u sljedećem kolu gostuje kod Las Palmasa, ne treba ni govoriti da je pobjeda imperativ, a Zidane ima određenih problema sa sastavljanjem momčadi. Naime, Casemiro je ozlijeđen pa će šansu vjerojatno dobiti James, Isco ili Kovačić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider