Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi se ne bi složili

Bez dlake na jeziku odgovorio Baleu zašto Primera nije najjača na svijetu

Gareth Bale smatra da je Primera najjača liga na svijetu, a s njim bi se mogli složiti mnogi zaljubljenici u nogomet diljem svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prilog toj tezi ide i činjenica da su u finalu Lige prvaka igrala dva španjolska kluba ( Real i Atletico), ali s tim se ne slaže trener Chelseaja Jose Mourinho. On je nekoliko godina radio u njoj, trenirao je Real, no nije uvjeren da je baš ona najbolja.

''Jasno mi je da je to Bale rekao jer sad igra tamo, ali ne slažem se s njim. bio sam i ja tamo, osvojio sam prvenstvo, i znam koja je razlika između Primere i Premiershipa, rekao je Mourinho i nastavio:

''Čekati utakmice za koje znate unaprijed da ćete ih pobijediti, nije najbolja stvar. U Španjolskoj se zna koje su dvije najjače momčadi. Treća momčad Atletico igra sjajno te je osvojila naslov, što nije normalno. No postoji velika razlika u konkurentnosti zato jer se tamo može osvojiti 100 bodova i zabiti 126 golova, dok je u Engleskoj to nemoguće. Ako to nekome uspije, onda to sigurno nije najbolja liga. Možete biti najbolja momčad, ali natjecanje ne može biti najbolje.'' (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider