Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nude PSG-u trampu

Barca sprema još dvije "bombe" i pogađa Real u živac: Messi prijeti odlaskom!

Barcelona u finišu prijelaznog roka radi na zaključenju još dvaju „svemirskih“ transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ousmane Dembele postao je najskuplje pojačanje Barcelone u povijesti, ali Katalonci još uvijek nisu zatvorili prijelazni rok i lako su mogući novi rekordi.

Atletico finišira veliki transfer: Pogledajte velebni stadion koji košta skoro kao Maksimir!

Zidaneov ljubimac razbjesnio navijače Reala: Stiže veliko pojačanje!

Robert Fernandez, glavni Barcin čovjek za sportsku politiku, potvrdio je u ponedjeljak da Barca radi na zaključenju još dvaju „svemirskih“ transfera.
„Moja je namjera dovesti još jedno pojačanje, ako je moguće dva“, poručio je Fernandez ne otkrivši imena.

Barca sprema još dvije "bombe"

Jedno pojačanje na kojem Barca radi punom parom gotovo je sigurno Philippe Coutinho, što ne znači da će se transfer i realizirati, a drugo je još uvijek nepoznanica, no španjolski mediji pretpostavljaju da se radi o Angelu Di Mariji, argentinskom reprezentativcu i bivšem igraču Real Madrida, a trenutačno zvijezdi PSG-a.

Navodno je Di Maria velika želja Lionela Messija. Spekulira se da je Messijev uvjet za potpis ugovora na produljenje ugovora dovođenje svjetskih pojačanja koja će jamčiti da će Barcelona ozbiljno konkurirati za velike trofeje. Ako pojačanja ne stignu, Messi navodno prijeti da će napustiti Barcelonu. I to besplatno, jer njegov ugovor istječe sljedeće godine.

Problem je što Barcelona ne namjerava namiriti PSG „živim novcem“ nego nudi trampu. Nakon mučnine koja je ostala poslije transfera Neymara na Park prinčeva, Barca ne želi pomoći PSG-u da zatvori rupu u financijskom fair-playu njezinim novcem i zato nudi u razmjenu svoje igrače. Na meniju su Andre Gomes i Arda Turan. Veliko je pitanje hoće li PSG to prihvatiti?

Barca nudi trampu PSG-u 

Ako Parižani odbiju trampu, možda će Barca pritisnuta Messijevim ultimatumom pristati isplatiti PSG. Ne treba ni zaboraviti da je Di Maria bivša zvijezda Reala, što je bitan detalj u cijeloj priči. Zna se da je za uši navijača obaju velikih rivala najljepša glazba kada njihov klub preotme ili zaobilaznim putem dovode u svoje redove bivšu zvijezdu suparničkog kluba.

Barca bi na taj način napakostila Realu, a njezina uprava žarko se želi dodvoriti uzrujanim i razočaranim navijačima koji sve više gube povjerenje u čelne ljude katalonskog diva. Florentino Perez gotovo sigurno neće sjediti prekrštenih ruku, na svaki način pokušat će minirati transfer, no vidjet ćemo hoće li uspjeti.

Messi prijeti odlaskom

Ako bi Coutinho i Di Maria ipak stigli na Camp Nou, što je još uvijek na dugom štapu, Barca bi imala doista respektabilnu ofenzivnu liniju: Messi , Luis Suarez, Dembele, Coutinho, Di Maria, Deulofeu i Paco Alcacer. Zvuči moćno i ubitačno.

U vezi bi bili Iniesta, Rakitić, Sergi Roberto, Denis, Rafinha, Busquets i Paulinho. Također ne zvuči loše. Usprkos dolasku desnog bočnog Nelsona Semeda čini se da bi obrana i dalje bila najveći problem Barcelone, ali Messi bi vjerojatno bi zadovoljan spomenutim kadrom i konačno bi potpisao ugovor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider