Najbolji trenutak
SPORTOVI
Najbolji trenutak
Dolazi u Katar

Dnevnik Nove TV doznaje: Andrej Plenković stiže na utakmicu osmine finala Hrvatske i Japana

Hrvatska i Japan bore se za prolaz u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hrvatske i Japana odmjerit će snage u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru. Ključna utakmica igra se u ponedjeljak od 16 sati, a Dnevnik Nove TV doznaje da će premijer Andrej Plenković doći na utakmicu.

Grupnu fazu natjecanja Vatreni su završili s pet osvojenih bodova, što im je osiguralo drugo mjesto u skupini i plasman u osminu finala gdje će zaigrati protiv Japanaca koji su senzacionalno srušili dva svjetska prvaka, Njemačku i Španjolsku.

Vatreni će protiv neugodnih Japanaca pokušati doći do četvrtfinala, gdje ih vjerojatno čeka novi spektakl i utakmica protiv Brazila, jednog od favorita za osvajanje svjetske krune.

Na utakmici protiv Belgije imali su podršku predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a sada će u osmini finala imati i podršku premijera.

Predsjednik Vlade boravit će u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider