FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pale teške riječi

VIDEO Kakva uvertira u meč: Fury uletio Wilderu u ring i nastao je kaos

Vatreno je bilo u subotu u New Yorku na boksačkom spektaklu kojem je svjedočio Tyson Fury, te na kojem se borio njegov budući suparnik Deontay Wilder...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki boksač Deontay Wilder u subotu je u New Yorku nokautirao Poljaka Artura Szpilku u devetoj rundi i to tako teško da su ga na nosilima odveli iz ringa. Wilder (30) je zadržao impresivnu statistiku jer je neporažen u 36 borbi, a čak 35 ih je okončao nokautom.

Na ovom dvoboju je bio nazočan i Tyson Fury, Irac koji je šokirao svijet i prekinuo dominaciju Vladimira Klička u teškoj kategoriji. Nakon što je Wilder slavio protiv Szpilke, Fury se probio do ringa, dohvatio mikrofona i krenula je uvertira u vjerojatno budući meč za titulu svjetskog prvaka.

"Postoji samo jedaaaaaaaan Tyson Furyyyyyyy", urlao je irski boksač.

"Što imaš reći na to Deontay?".

"Fury, svi znamo da si prevarant i da samo glumataš. Znaš vrijeme i mjesto kada se možemo boriti. Doći ću i u tvoje dvorište i onda ćeš osjetiti što znači biti s pravim borcem u ringu", odgovorio je Wilder, dok je istovremeno pričao i Fury.

"Bilo kad i bilo gdje. Kada god budeš spreman. Borit ću se s tobom i u tvom vrtu. Kako sam razbio Klička tako ću razbiti i tebe. Ti si propalica".

Boksači su nakon toga razdvojeni u ringu, pa Wilder se 'bezbrižno' obratio svima u dvorani i ponovno zaprijetio Furyju.

"Svi znamo da nije pravi borac i da samo glumata. Trebao je biti glumac. Ja to ne radim. Ovo nije hrvanje i pretvaranje da se borimo. Hodaš uokolo kao propovjednik, no kada i ako stupiš u ring sa mnom, obećavam ti da ću te krstiti", rekao je Amerikanac.

Istovremeno je Fury ludio na drugoj strani ringa. Skinuo je sako, izvadio mobitel iz džepa i bio spreman odmah se potući. Osiguranje ga je zaustavljalo da se ne približi Wilderu.

Prema ugovoru koji su Fury i Kličko potpisali uoči borbe, Irac je dužan omogućiti revanš ukrajinskom borcu u idućih šest mjeseci. To bi se trebalo dogoditi u prvoj polovici 2016. godine, a onda bi, ukoliko se ponovi ishod prve borbe, idući meč trebao biti između Furyja i 'brončanog bombardera' Wildera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider