FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bili smo i u ringu

VIDEO Pogledajte kako je prošlo vaganje za veliki borilački show

Sve je definitivno spremno za najveću noć hrvatske organizacije koja je u posljednjih nekoliko godina narasla u jednu itekako renomiranu i respektabilnu borilačku organizaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arena Zagreb je spremna, 8.000 ulaznica ulaznica je pušteno u prodaju za Final Fight Championship 27 koji će se održati ove subote uz izravan prijenos na Novoj TV.

Očekuje nas 11 mečeva u kickboksingu i slobodnoj borbi od kojih su gotovo svi za titulu prvaka u svojoj kategoriji što je zaista raritet u borilačkom svijetu. Organizacijski je to zaista veliki zalogaj. Arena i ring su uglancani, produkcija je odradila veliki posao i noć šampiona bi trebala ponuditi sjajne mečeve.

Odrađeno je vaganje. Svi su zadovoljili, neki poput Filipa Pejića su uspjeli iz drugoga puta proći vagu. Čak ni standardno problematični, kada je vaga u pitanju, Ivica Trušček nije imao problema. Nekako najnabrijaniji, što se i očekivalo, bio je teškaški dvojac Stošić - Staring. Stošić se s Cro Copom spremao za Nizozemca.

Može li Lentie zaustaviti sjajnog Brestovca?

Bit će zanimljivo vidjeti može li Francuz Daniel Lentie prekinuti pobjednički niz Mladena Brestovca koji spada u red najboljih kickboksača svijeta i recimo koliko je posljednjih godinu dana Luka Jelčić napredovao u kampu Conora McGregora, trenutačno najpopularnijeg svjetskog borca. Njega očekuje Talijan Beluardo.

Šlag večeri u Areni bi, po svemu sudeći, trebao biti uzvrat i teškaški obračun između iskusnog nizozemskog vojnika i ponajboljeg srpskog borca.

"On je dobar tip, dobar borac i još uvijek je dosta mlad. No ja sam trenirao dobro, naporno i spreman sam ponovno uzeti taj pojas", kaže Dion Staring.

Stošić se za Staringa posljednjih tjedana spremao sa Cro Copom.

"Tri puta tjedno smo imali sparinge, naravno da su sparinzi bili jaki i teški. Dobro smo se da kažem kapirali što se tiče sparinga", izjavio je Darko Stošić.

I ostao nakon svega impresioniran, evo kako ovaj 24-godišnjak vidi čak 18 godina starijeg kolegu koji se sprema za japanski turnir.

"Nisam vidio spremnijeg čovjeka od Cro Copa"

"Pa stvarno brutalno, to je najkraća riječ koju mogu upotrijebiti. Nisam vidio spremnijeg čovjeka pogotovo u tim godinama a ne nekog mlađeg. Doslovno ove mlađe generacije poput moje ne izgledaju kao on u našim godinama."

Predigra ovog meča je itekako zanimljiva jer Staring koji je držao pojas prvaka misli da nije izgubio i brzo je dobio revanš.

"Mislim da sam pobijedio i prvi meč. OK, možda je bilo neriješeno ali ne i njegova pobjeda. Stošić je dobio prvu rundu, mislim da je kasnije sve išlo na moju stranu. Druga runda je eventualno diskutabilna ali to je morala biti ili moja pobjeda ili nerješeno. Ovoga puta neću ništa prepustiti slučaju, stiže nokaut", samouvjereno je najavio Staring.

Jedan od miljenika zagrebačke publike Filip Pejić također će u ring. Vratio se na pobjedničke staze u rujnu i želi potvrdu dobre forme protiv neugodnog Engleza Bruma. Popis borbi nudi zaista sjajnu borilačku večer.

"Fight card je izuzetan. Pozivam sve koji nisu kupili karte da kupe karte. Prvi je ovo event koji ima sve mečeve za titulu pogotovo u i to po svim kategorijama. Svi su izuzetno spremni. Možemo zaista očekivati da svaka borba bude spektakl", zaključio je Igor Pokrajac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider