FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uz potporu djevojke

VIDEO U ringu ubojit, izvan njega simpatičan i skroman: Pejić najavljuje spektakl

Mladi Zagrepčanin za protivnika ima iskusnog Britanca za kojeg kaže da ga je dobro proučio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kad se zatvore vrata kaveza i kad ti znaš da je nasuprot tebe dečko koji je isto jako marljivo radio i spreman je sve napraviti da te pobijedi i da te ugrozi, tvoj život, ja to tako gledam, ja gledam njega kao da ide mene ubiti. A ja imam te instinkte svoje životinjske, kako kažu i tad ih uključujem", za IN Magazin je izjavio Filip Pejić.

On će se ove subote, uz izravan prijenos na Novoj TV, boriti na Final Fight Championshipu 27 protiv iskusnog Britanca Jamesa Bruma.

U ringu ubojit, a izvan njega simpatičan i skroman, Filip Pejić u ovom je sportu završio sasvim slučajno.

"Drugi su me naveli na ovaj sport, i evo tu sam se našao, i tu mi je lijepo, uživam u tome što radim", kaže Filip.

"Bolji sam i to ću pokazati"

Je li to bila ljubav na prvi udarac?

"Je, čim sam ušao u dvoranu, osjetio sam duh toga i ostao sam u dvorani."

Njegov nadimak Nitro govori sam za sebe - brz je i okretan, a za svojeg protivnika Jamesa Bruma pripremio je posebno iznenađenje.

"Ima 18 pobjeda, četiri poraza, proučili smo ga, mislim da sam bolji, znam da sam bolji, pokazat ću to u meču, ali sve u svemu, dobar je protivnik."

Najveća će mu potpora, kao i uvijek, biti dugogodišnja djevojka Katarina Šelendić.

"Uz svakog uspješnog muškarca stoji i uspješna žena, pa tako i uz mene. To jako puno znači, mislim da bez njene podrške ne bi mogao svladati neke stvari u životu. Dosta puta bude teško i bolno i svakako i poludim. To je ona voda koja gasi vatru, koja me smiruje, upućuje na pravi put, bez nje ne bi bio ovo što jesam."

Pukne kad igra igrice

Djevojka je otkrila njegovu drugu stranu: "On je jako nježan, ima trenutaka kad pukne, recimo kad igra igrice onda pukne, ali jako je nježan, realan je, iskren je, miran je zapravo. Hiperaktivan je, nema sekunde mira, to je šetnja Maksimirom, Sljemenom, bila borba ili ne, to mora biti, ali je jako miran."

Upravo ga je ljubav, kaže, uz sport, izvela na pravi put.

"Ne znam gdje bi završio da nije s ovim krenuo, mislim da mu je zapravo ovo promijenilo život. Lijepo mi je gledati dok se on zapravo bori za svoje snove", ponosno će Katarina.

"Bio sam problematični klinac koji je volio raditi sve i svakakve gluposti."

Zapravo ga ovaj sport smiri?

"Tako je, to sam baš htio reći, ovo me smirilo, i to jako. Tako da taj sav svoj nagon unutra u kavezu ili ringu, nebitno gdje, iskalim unutra i onda sam miran na ulici. Zato ja, recimo, ne idem baš previše po disko klubovima van. Događa se, još pogotovo kad ljudi popiju, ili tako nešto, onda izazivaju, a ja to svaki dan radim, ja s tim zarađujem za kruh, mislim, hranim se od toga i onda kad pogledaš to, samo kad ga pogledam, okrenem se, hvala lijepa, doviđenja."

"Uvijek se pomolim Bogu"

Katarinino je srce osvojio vrlo jednostavno - iskrenošću.

"Kod njega nema glume, on sve što misli i što osjeća kaže odmah i to me najviše privuklo."

Prije meča, Filip sluša glazbu i obvezno se pomoli.

"Uvijek se pomolim Bogu da me čuva unutra, jer ipak se ideš potući unutra, mislim ideš se boriti, ne potući, ali uvijek te treba nešto čuvati. Ima mnogo opasnijih sportova, ali ovo je jako opasan sport, tko misli da nije, samo neka pogleda na televiziji, dosta mojih poznanika bi najradije uletjeli da mi pomognu."

Kako Katarina reagira?

"Pa ona reagira dobro. I nju je sad sve manje trema počela uzimati prije tih mečeva, ona isto kao i ja, sazrijeva u tome. Idemo zajedno kroz to, kako ja, tako i ona, bez nje ne bi bio takav kakav jesam."

"Ja samo vičem "Ajmo Filipe", to je jedino što znam u tom trenutku, ja čak i ne vidim cijelu borbu koliko me adrenalin ponese. Ima trenutaka kad mi svašta prođe kroz glavu, ali to je rijetko. Znam da je spreman, kad već ide u borbu, sigurno je spreman.

Ne sumnjamo u to da je spreman i za subotnji meč. Filipe, sretno!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider