FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borba za pojas

"Nitro" ispire gorak okus u ustima: "Ulazim u meč siguran i željan pobjede"

U subotu se očekuju borbe za ove pojaseve na FFC 27 eventu u zagrebačkoj Areni, a za jednog od njih borit će se popularni zagrebački dečko Filip Pejić.

Ostala su još tri dana do velike FFC večeri u zagrebačkoj Areni koja će ljubiteljima borilačkih sportova iz Hrvatske i regije donijeti spektakularnu večer. Zagrebački događaj bit će poseban jer će gotovo svi mečevi biti borbe za naslov prvaka.

Fight Card FFC 27 spektakla u Areni

Visokom kvalitetom borbi, listom uzbudljivih imena u ringu, te produkcija kojom se posebno ističe, FFC je napredovao krupnim koracima do statusa svjetski renomirane organizacije.

"Dokaz tome je da, osim UFC-a i Gloryja, nitko ne radi evente i u Europi i Americi. Znači mi smo jedina firma na svijetu, uz ove dvije organizacije, koja radi kompletnu produkciju u Europi i Americi i to ju radimo sami", kaže glavni menadžer eventa Orsat Zovko.

U subotu se očekuju borbe za ove pojaseve. Za jednog od njih borit će se popularni zagrebački dečko Filip Pejić, veliki čak i UFC-e potencijal, koji se već jednom borio u Areni i izgubio.

"Opet je onaj gorak okus u ustima, a sad će doći slatko, ja se nadam. Borim se s jako dobrim borcem, da to ne zastranimo, nadam se da će sve biti u redu. Stvarno sam napredovao, samopouzdanje mi je u nebu i ulazim u meč siguran i željan pobjede", kaže Pejić.

Promijenio je momčad i, kaže, sada puca od samopouzdanja.
"Imam puno više mogućnosti ovdje i puno više trenera, tu imam 5 trenera, tamo sam imao jednog i trebalo mi je ovako nešto. I to ću pokazat u meču u subotu."

Borit će se protiv iskusnog Britanca Jamesa Bruma, a kada je "Nitro" u priči, onda se može očekivati samo bespoštedna borba za pobjedu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider