FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"potukao bih se iza ćoška"

Borci obećali spektakl u Areni: Jelčić unio dašak McGregorove škole

U subotu se u zagrebačkoj Areni održava MMA spektakl čiji Fight Card izgleda vrlo impresivno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

FFC pojas je s godinama postao tražena i cijenjena roba za renome borca na borilačkom tržištu. Najdirektniji uoči subote i FFC 27 eventa u zagrebačkoj Areni je bio dvojac koji će u bitku za titulu u poluteškoj kategoriji u slobodnoj borbi Amerikanac Jeremy Kimball i naš Maro Perak.

"Odlično sam pripremljen za ovu borbu, hvala vam što sam dobio novu priliku u ovoj organizaciji. Prvi put sam u Hrvatskoj. Znam da sam vlasnik najbržeg nokauta u FFC-u. Nadam se da ću popraviti taj rekord u subotu", rekao je Kimball, a Perak mu nije ostao dužan.

"Mislim da je u pravu da ćete vidjeti brzi nokaut. Samo će on ležati dolje. Vidjet ćemo kako. Ne mislim da je pogriješio u svojoj prognozi".

David Mitchell je jedan od najiskusnijih. Borio se u mnogim organizacijama, upisao je pet mečeva i u UFC-u.

"Ako stavimo UFC kao najjaču organizaciju na svijetu, nisam vidio ovako dobru organizaciju. Sjajna produkcija i ono što mi je najbitnije - ring, a ne kavez. Podsjeća me malo na stari Strikeforce ili čak i Prided. Ring vraća duh iskonskih borilačkih sportova. Kada se dva prava borca pritisnu uz kavez zna biti dosadno", smatra Mitchell.

Protivnik Luke Jelčića, Zagrepčanina s irskom adresom u Dublinu gdje trenira u kampu Conora McGregora najpopularnijeg svjetskog borca, je Talijan Danilo Belluardo koji mu je poručio da je na nogama kao balerina.

"Cijeli život slušam priče kako nisam dovoljno dobar, da nikad ništa od mene. Isto kao i većina ljudi za ovim stolom. Sve je to nebitno. Ja bi se potukao s njim tu iza Sheratona. Sada kada stavite pojas ispred mene i platite me, još mi date bonus ako pobjedim... hm... bit će super vidjet ćete".

Najnepredvidljivi za organizatore je uvijek Ivica Trušček. Znao je dan prije vaganja biti i po deset kilograma teži od svoje kategrorije pa bi sve iscjedio u 24 sata. Kaže da je kao Antun Tun, neobičan ali OK.

"Prošle godine sam se trebao boriti protiv Halmija do 70 kilograma imao sam dan ranije 80, 81... Imam negdje zapisano. Sada kada se borim do 77 imam 76 kila dan ranije. To bi bio nekako moj način života haha".

FFC 27 na rasporedu je u subotu u zagrebačkoj Areni.

Fight Card:

MMA

Darko Stošić(C) (Srb) - Dion Staring (Niz)
Maro Perak (Hrv) - Jeremy Kimball (SAD)
Pavel Doroftei (Mol) - David Mitchel (SAD)
Ivica Trušček (Hrv) - Roberto Soldić (Njem/BiH)
Luka Jelčić (Hrv) - Danilo Belluardo (Ita)
Filip Pejić(C) (Hrv) - James Brum (Eng)

Kickboxing

Mladen Brestovac(C) (Hrv) - Daniel Lentie (Fra)
Pavel Žuravlev(C) (Ukr) - Clyde Brunswijk (Ned)
Denis Marjanović (BiH) - Rene Wimmer (Aut)
Giorgi Bazanov (Aut) - Ivan Bilić (Hrv)
Samo Petje (Hrv) - Tigran Movisyan (Češ)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider