FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
osvojite ulaznice

Borilački spektakl Stipe Miočića u Splitu: Borbe po UFC pravilima u kavezu

U Splitu će se ovog vikenda održati borilački spektakl North American Allied Fight Series.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

North American Allied Fight Series objavio je veći dio fight carda za priredbu u Splitu. Nakon 150 organiziranih evenata u Americi i preko 10 godina iskustva organizacija dolazi u Hrvatsku. U nedjelju, 6. prosinca na Gripama ljubitelje borilačkih vještina čeka prava poslastica - 12 borbi, 10 po MMA pravilima i 2 kick boks borbe u kavezu s malim rukavicama.

Američka promocija, čiji je suvlasnik UFC-ov teškaš Stipe Miočić, po prvi put u Europu donosi jednu potpuno novu razinu MMA borbi po UFC pravilima kao garanciju vrhunskih mečeva. Na Gripama će nastupiti i domaći borac Teo Radnić, te jedan od najpoznatijih i najboljih hrvatskih MMA boraca Stipe Bekavac.

U okršaju boraca splitskog Pit Bulla i zagrebačkog American Top Teama Radnić će se boriti s Tomislavom Burecom. Splićanin u meč ulazi s nizom od tri uzastopne pobjede, dok je Burec u posljednjem nastupu submissionom svladao Pleurata Smajlija.

Matjaž Vičar koji se bori na NAAFS-u u Splitu ostvario je pobjedu proteklog vikenda na priredbi 'Russia Comes To Trieste' (Rusija dolazi u Trst). Mladi Slovenac slavio je 'submissionom' protiv Talijana Lucce Puggionija. Adis Dadović je na istoj priredbi tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio Rudolfa Pavlina koji je ljetos izgubio od Igora Pokrajca, ali se pritom ozlijedio i nažalost otpao za meč s Ivanom Erslanom u Splitu.

Član Cro Cop Teama Aleksandar Rakas (6-5) borit će se protiv Austrijanca Valida Abdurachmanova. Austrijski velteraš u karijeri je ostvario 6 pobjeda (svih 6 submissionom) uz 9 poraza. Rakas je u nizu od dvije uzastopne pobjede.

U perolakoj kategoriji član Zagrepčanin Matija Blažićević bori se protiv Austrijanca Magomeda Batirova. Riječ je o borcu koju dolazi iz samba, a neporažen je u MMA karijeri sa skorom 2-0.

Martin Batur posljednje je dodano ime koje će se pojaviti na NAAFS-u u Splitu. Hrvatski poluteškaš na Gripama će se boriti protiv Floriana Harringera (3-4). Austrijski 'Samuraj' nastupa osim u MMA-u bori se i u kick boksu. Batur je u lipnju ove godine prekinuo niz od tri pobjede koji uključuje i uspjeh protiv Ivice Tadijanova. U Beču je poražen nokautom od Aleksandra Rakića i sigurno će se motiviran vratiti na borilište.

Poznati albansko-austrijski teškaš Dritan Bajramaj bori se s Poljakom Davidom Baziakom. Na priredbi će se održati i dvije kick boks borbe u kavezu s malim rukavicama. Kao posebni gost najavljen je Mirko Filipović.

Ulaznice možete potražiti na www.ticketshop.hr i u Tisak Media centrima.

North American Allied Fight Series i GOL.hr podijelit će vam i 5X2 ulaznice za spektakl na Gripama na našoj Facebook stranici.

NAAFS Fight Nite 1, Split, nedjelja 6.12.:

Poluteška kategorija:
Ivan Erslan vs. TBA
Florian Harringer (Njemačka) vs. Martin Batur
Stipe Bekavac vs. TBA
Kristijan Svrtan – Timo Feucht (Njemačka)

Velter:
Valid Abdurachmanov (Austrija) – Aleksandar Rakas
Ismael Naurdiev (Austrija) – TBA

Laka kategorija:
Ahmed Vila – Ivan Vladimir
Mohamed Trabelsi (Njemačka) – Matjaž Vičar (Slovenija)

Perolaka kategorija:
Matija Blažičević – Magomed Batirov (Rusija)

Srednja kategorija:
Ermin Hodžić (BIH) – Senad Bašić (BIH)
Teo Radnić – Tomislav Burec

Teška kategorija:
Dritan Bajramaj (Albanija/Austrija) – David Baziak (Poland)
Ivo Ćuk - Martin Krottke

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider