FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
up-kick u glavu

Na MMA ligi opet viđen nesvakidašnji potez!

I treća kvalifikacijska runda Hrvatske MMA lige donijela nam je poteze kakve baš ne viđamo često.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote Hrvatska MMA liga stigla je do kraja trećeg eventa koji nam je dao posljednje četvrtfinaliste za 2013. godinu. Od 11. svibnja kreću spektakularni okršaji onih koji su u prva tri eventa pobjeđivali svoje protivnike.

>> CIJELI EVENT HRVATSKE MMA LIGE POGLEDAJTE NA OYO.HR

>> VIDEO Novi spektakl u MMA ligi: Brutalna borba Peruška i Gagule!

>> MMA liga ponovno položila ispit: 'Napravio sam što je bio plan'

Vratimo se malo unazad. Na prvom eventu ona je famozna 'leteća poluga' Saše Drobca obišla svjetske MMA portale, a time i svijet. Bio je to potez zbog kojeg se čulo za Hrvatsku MMA ligu i u dalekoj Americi.

Prošle subote vidjeli smo jednu brutalnu borbu u kojoj je Tonči Peruško bombardirao glavu Filipa Gagule, no ovaj se nije htio predati. Krvavog lica izdržavao je sve te udarce te pokušavao zbaciti sa sebe Peruška. Nije uspio, ali je odveo borbu do kraja čime ga možemo slobodno nazvati 'hrabrim srcem' subotnjeg izdanja MMA lige.

U posljednjem smo meču večeri vidjeli i udarac koji je digao na noge naše komentatore. Kristijan Svrtan pobijedio je Ninoslava Đuguma prekidom, ali je prije toga dobio jedan snažan udarac u glavu – s poda. Takozvani 'up-kick' uzdrmao je kasnijeg pobjednika

''Uh kakav udarac s poda'', oduševljen i začuđen bio je i naš poznati MMA borac Zelg Galešić koji komentira Hrvatsku MMA ligu u izravnim prijenosima s reporterom Nove TV Vladom Bobanom.

Četvrtfinala Hrvatske MMA lige kreću 11. svibnja. Jedva čekamo!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider