FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sjajne borbe

MMA liga ponovno položila ispit: 'Napravio sam što je bio plan'

I treća kvalifikacijska večer MMA lige položila je ispit. Pred dobro popunjenom dvoranom Dražena Petrovića održano je deset borbi, a gledatelji su imali u čemu uživati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I treća kvalifikacijska večer hrvatske MMA lige zaslužila je visoke ocjene. Lijepo ispunjena Cibona opet je mogla uživati u adrenalinskom spektaklu.

Zanimljivu večer otvorili su Dino Klarić i Danijel Stanić, borci do 70 kilograma. Krenulo je vrlo žustro, Klarić je svoj prolaz tražio kroz borbu u parteru, no nije računao na Stanićevu kontru.

>> VIDEO Novi spektakl u MMA ligi: Brutalna borba Peruška i Gagule!

>> Trogirska bomba: Ova vruća brineta je nova hrvatska MMA djevojka

>> CIJELE EVENTE MMA LIGE POGLEDAJTE NA OYO.HR!

"Sretan sam jako, Dino je bio dobar protivnik, ali nije bio dovoljno dobar protivnik i šaljem poruku Vladimiru da njega čeka isto", rekao je Stanić.

U istoj kategoriji, sjajna borba Rapija i Pejića. Filip Pejić bio je maksimalno dominantan te je vrlo brzo natjerao suca da prekine borbu u njegovu korist. Treća pobjeda u karijeri za veliko slavlje već u ringu.

 

 

U kategoriji do 78 kilograma, Tonči Peruško proveo je Filipa Gagulu kroz devet krugova pakla i na kraju zasluženo slavio. Gagula se hrabro branio, pružao otpor u podređenom položaju, no suci su sasvim opravdano prednost dali Perušku.

''Zadovoljan sam, bio sam puno jači od njega. Napravio sam što je bio plan i to je to, pobijedio sam. Uspio me malo s poda okinuti, ali dobro je", objasnio je Peruško.

Dvoboj Mehmedovića i Kitića bio je najbolji u kategoriji do 83 kg. Kitić je suparnika brzo uhvatio u popularnu giljotinu i nije ga ispuštao sve dok Mehmedović nije odlučio tapkati.

U kategoriji do 94 kg, Kristijan Svrtan pobijedio je Ninoslava Đuguma. U dvoboju dva kvalitetna borca, Svrtan je slavio tehničkim nokautom.

''Znao sam da će se zaletiti na mene, bio sam spreman. Mislio sam ga distancirati, ali došao mi je preblizu. Odlučio sam se za gušenje i pogodio", izjavio je Svrtan.

Sljedeće borbe na rasporedu su 11. svibnja kada nas očekuju prvi četvrtfinalni parovi. MMA liga se bliži velikoj završnici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider